29 Haziran 2015 Pazartesi

Renkli Lens: Sweet Color Cat Eye Brown


Selamlar, bundan sonra zamanında aldığım ama blogda göstermediğim lensleri her hafta bir renkli lens yazarak göstermeyi planlıyorum. Bugün Party Kingdom alışverişim ile aldığım Sweet Color Cat Eye Brown'ı göstermek istiyorum.

Bu lens aşağıdaki gibi şeker bir kutu içinde, cam şişelerde satılıyor:

Sweet Color Cat Eye Brown

Sweet Color Cat Eye Brown

Lensin tasarımı da aşağıdaki gibi:

Sweet Color Cat Eye Brown

Cat Eye Brown'ın rengi olmasa da tasarımı benim için oldukça tanıdık. Bariz şekilde Desio lenslerle benzer. Orta boşluğunun büyüklüğü ve şekli, haresi, hafif damarları (Desio kadar belirgin olmasa da) bu lenste de mevcut. En büyük fark Desio lenslere oranla boyalı alanının daha büyük olması ve dolayısıyla gözleri daha büyük göstermesi. Sonuçta Cat Eye Brown'ın circle lens olduğunu düşünürsek bu durum anlaşılabilir.

Aslında bu lensi alırken Desio'ya benzediği için tercih etmiştim. Renginin Desio Caramel Brown'a benzeyeceğini düşünmüştüm ama yanılmışım. Caramel Brown daha gri/yeşilimsiyken Cat Eye Brown sarı renkli. Gayet rahat olduklarını söyleyebilirim. Uzun süre rahatsızlık vermeden takabiliyorum.

Aşağıda
(Sol Desio Caramel Brown, Sağ Sweet Color Cat Eye Brown)

Sweet Color Cat Eye Brown

Bu lens gözlere doğal bir büyüme efekti veriyor. Tasarımı bence Desio 'dan daha güzel ancak renk keşke Caramel Brown'a benzeseydi. Sarısı biraz çiğ duruyor. Yine de içinde turunculuk olmadığından kötü değil. Orta boşluk Desio'lardaki gibi büyük.

Aşağıda
(Sol doğal gözüm, Sağ Sweet Color Cat Eye Brown)

Sweet Color Cat Eye Brown

Makyajla duruşu:

Sweet Color Cat Eye Brown

Sweet Color Cat Eye Brown

Sweet Color Cat Eye Brown

Sweet Color Cat Eye Brown

Çok doğal diyemem ama yine de fena değil. Enteresan bir lens olduğu kesin.  Sweet Color Cat Eye Brown yıllık bir lens ve çift fiyatı 19$.. Numaralıları da mevcut. Party Kingdom'dan alabilirsiniz.

11 yorum :

  1. Bayıldım! Kedi gibi olmuşsun

    YanıtlaSil
  2. Ay yok circle lensler hiç benlik değil, gaza gelip bi dolu almıştım ama kaldı valla hepsi iki kez falan kullandım galba :D Ama başkasında bakarken çok beğeniyorum hep ♥.♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bazıları gözleri aşırı büyütüyor. Daha doğal olanlarına bakmak lazım. Teşekkürler :)

      Sil
  3. doğal değiller, üzgünüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıttığım bütün lenslerin doğal olmasına imkan yok. Bazen doğal olmayanları da güzel efekt verebiliyor. Teşekkürler :)

      Sil
  4. Rengi biraz daha koyu olsa gunluk kullanilabilir bir lens, isiltili ve guzel olmus size.Cansu Hanim,hic Lentesonline dan alisveris yaptiniz mi?Guvenilir midir bilginiz var mi?Siparis verecegim tereddutte kaldim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Evet, rengi biraz açık ve sarı, biraz daha koyu olsa güzel olurdu. Lentesonline'dan hiç almadım ama orjinal satıyorlar diye biliyorum.

      Sil
  5. Merhabalar sayfaya girdim lakin lens bulunamıyor.üretimden kaldırılmış olabilir mi bu tonlarda lens arıyorum yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...