27 Haziran 2015 Cumartesi

Oriflame The One Eye Liner Stylo


Geçen yıl Oriflame bana o zamanlar yeni çıkardığı The One makyaj serisinden bazı ürünler içeren bir paket göndermişti ve ben blogumda ürünleri yorumlamıştım. O ürünler arasında gelen Eyeliner Stylo kalemlerin gri rengini de burada göstermiştim.

Oriflame Eyeliner Stylo kalemleri sevdiğimden kalan üç rengini de aldım. Aslında bunları alalı bayağı zaman oldu. Hatta siyahı neredeyse bitirdim ancak blogla ilgilenemediğim zamanlara denk geldiğinden yazısını yazamadım.

Oriflame Eye Liner Stylo

Siyah, Gri, Kahverengi ve Lacivert olmak üzere bu kalemlerin dört rengi var.  Bu yazıda siyah, kahverengi ve laciverti göstereceğim. Daha önceki yazıda da belirttiğim gibi bu kalemler aşağıdaki gibi bir keçeli uca sahip ve bu sürerken kullanım kolaylığı sağlıyor:

Oriflame Eye Liner Stylo

Kahverenginin serideki diğer kalemlere göre pigmentasyonu daha az ve daha çok kat geçmek gerekiyor. Bu nedenle çok bayıldım diyemem ama yine de kötü değil.

Kahverenginin gözde duruşu:

Oriflame Eye Liner Stylo Kahverengi

Siyahın pigmentasyonu iyi. Aldığım günden beri canım keskin bir likit eyeliner kullanmak istediğinde genelde kullandığım ürün oldu. Blogda pek çok göz makyajında kullandım. İçinde hala mürekkebi olmasına rağmen maalesef kullandıkça keçe ucu bozuldu ve uç kısmına artık mürekkep gelmiyor. Sadece yan kısımlarını kullanabildiğimden artık sürerken zorlanıyorum.

Siyahın gözde duruşu:

Oriflame Eye Liner Stylo Siyah

Lacivert kalemin rengi için mürekkep rengi tanımlamasını yapabilirim. Güzel bir renk ve pigmentasyonu iyi. Gelgelelim büyük bir problemi var. Sürdüğünüz yerden çıkartmak işkence lila/mor bir iz bırakıyor ve o iz bir-iki günde ovalaya ovalaya ancak geçiyor. Eskiden bu kalemlerin bir yeşil rengi vardı. Onda da bu sorunun olduğunu hatırlıyorum. Yani bu kalemlerde mavi/yeşil renklere pek yaklaşmamanızı tavsiye ediyorum.

Lacivertin gözde duruşu:

Oriflame Eye Liner Stylo Lacivert

Makyaj temizleyici ile temizledikten sonraki görüntü:

Oriflame Eye Liner Stylo Lacivert

Swatch
(Soldan sağa: Siyah, Lacivert, Kahverengi)
,
Oriflame Eye Liner Stylo

Kalemlerin kalıcılıkları iyi ancak suya karşı dayanıklı değiller. Gözleri çok sulanan biriyseniz silinme ihtimalleri var. 

Normal liste fiyatları 25,90TL ama sık sık indirime giriyor. Bu ayki katalogda da 12.90TL'ye satılıyor. İndirimli fiyattan alınırsa fiyat/performans açısından iyi ama göz kapağınızı seviyorsanız lacivertinden uzak durun diyorum. 

4 yorum :

  1. merhaba ben yakın zamanda hatta baya yakın zamanda lense geçicem. ancak numaralı ve şeffaf lens. benim gözlerim farklı numara miyopum şimdi farklı numara oldukları için 2 farklı kutu lensmi alacağım yoksa ayarlarlar mı? bilginiz vardır diye sordum teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lensine göre değişir. Eğer aylık kutuda iki adet olarak satılan lenslerden alacaksanız (Freshlook gibi) o zaman iki kutu, yani iki çift almanız gerekir. Şişede satılan, yıllık lenslerde ise bir çift almanız yeterlidir.

      Sil
  2. Ay şaka gibi olmuş lacivert :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma, iki günde gözümden anca çıkıyor. Artık kullanmıyorum. :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...