6 Haziran 2015 Cumartesi

Lime Crime Velvetines Likit Rujlar: Cashmere ve Riot


Merhabalar.. Son zamanlarda likit mat rujlar çok revaçta.. Bütün markalar birbiri ardına bu tarz ürünler çıkarmaya başladılar ancak likit mat rujların ilk üreticilerinden biri Lime Crime denebilir. Bugünkü yazımda size Lime Crime Velvetines likit rujlarımın Cashmere ve Riot renklerini göstermek istiyorum.

Velvetines rujlar aşağıdaki gibi güllü dallı kutular, ambalajlar içinde geliyorlar.

Lime Crime Velvetines

Lime Crime Velvetines

Görüldüğü gibi ambalaj lipgloss ambalajları gibi ancak bu ambalaj içinde parlatıcı değil, mat bir ruj bulunuyor. Sürerken ıslak ve yoğun pigmentli görünüyorlar ancak bir iki dakika içinde kuruyor ve mat bir görüntüye bürünüyorlar. Kuruduktan sonra öyle bir sabitleniyorlar ki dudağınızı nereye sürerseniz sürün çıkmıyorlar. Öte yandan zaman geçtikçe dudakları bir hayli kuruttukları söylenebilir. Bu nedenle kullanmadan önce dudakları nemlendirmek şart. Yapıları sıvı ve dudakta ağır bir his oluşturmuyorlar. Vanilyamsı, kremamsı bir kokuları var.

Cashmere soğuk, grimsi/pembemsi bej nude.. Tuhaf ve insanı soluk gösteren bir renk olduğu söylenebilir ama çok kötü değil. Esmer ciltlerde hoş durmayacaktır. Bunu bir de dudak kalemi ile denemeyi düşünüyorum.

Lime Crime Cashmere

Lime Crime Cashmere

Lime Crime Cashmere

Riot, içinde pembe etkiler de olan kiremit kırmızısı bir renk. Sıcağa dönük, naturel bir tonu var. Bu rengin pek çok cilt tonunda güzel görüneceğini düşünüyorum.

Lime Crime Riot

Lime Crime Riot

Lime Crime Riot

Swatch
(Sol Cashmere, Sağ Riot),

Lime Crime Velvetines

Lime Crime Velvetines rujların en kötü tarafları fiyatları.. Ben kendi sitesinden 20$'a almıştım. Tabi Türkiye'de yaşayan pek çok kişi için yurtdışından almak sorun. Türkiye'de Gittigidiyor ve Instagram satıcıları tarafından satılıyorlar ancak fiyatları 75-85TL aralığında seyrediyor.  

Elimde Lime Crime Velvetines likit rujların beş rengi daha var. Sonraki iki yazıda da onları göreceksiniz. Görüşmek üzere.. :)

14 yorum :

  1. Cashmere'in rengine bayılıyorum. En sevdiğim rujlarımdan biri. Riot da bence serinin en güzel renklerinden. En kısa zamanda almayı planlıyorum. Diğer yazılarınızı da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ben size bir şey soracaktım kusura bakmayın biraz alakasız olacak ama bn kozmetik amaçlı lens almayı düşünüyorum aradığım renk bausch & lomb da var fakat okuduğum kadarıyla çok kötü yorumlar var batma falan yapıyormuş siz kullandıysanız bana bilgilerinizi iletir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef Bausch & Lomb lensler bende de batma yapıyor, rahat oldukları söylenemez

      Sil
  3. Cashmere mükemmel! Dudağım olsa hiç düşünmeden alırdım herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cashmere enteresan bir renk, grimsi bir tonu olması özel kılıyor ama daha uygun fiyatlı bir dupe'u var, onu da başka bir yazıda göstereceğim :)

      Sil
  4. Lime Crime neredeyse bütün yabancı bloggerlar tarafından protesto ediliyor. Sebebi de insanların kredi kartı şifrelerinin ele geçirilip çoğunun dolandırılmasıymış sanırım. Bu yüzden almaya korkuyorum açıkçası. Ama cashmere rengine de bayılıyorum size de çok yakışmış güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Lime Crime'ın protesto edilmesinin nedeni daha çok sahibi olan Xenia'nın geçmişte yaptığı bazı şeyler (ucuza aldığı kozmetikleri tekrar paketleyip astronomik fiyatlara satması, bloggerlara objektif yorumları nedeniyle dava açma tehdidinde bulunması, bazı rakip firmalara çamur atmaya kalkması vs) yoksa kredi kartı şifrelerinin çalınması her firmanın başına gelebilecek bir şey. Ben Paypal ile ödeme yaptığımdan öyle bir tehlike olmadı.

      Sil
  5. Peki gün içinde çooook rahatsız ediyor mu sizi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gün içinde zaman geçtikçe dudaklarda kuruma yapıyor ve hemen çıkartma isteği doğuyor. Alta nemlendirici sürünce bir süre idare ediyor ama nemlendiricisiz dudağa kullanınca bayağı rahatsız ediyor.

      Sil
  6. Riot rengini ben genel anlamda kimseye yakıştıramıyordum. ifadeyi çok sertleştiren bir rujdu ama size çok yakışmış. güle güle kullanın, güzel inceleme yazınız için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Cashmere çok yakışmış... Göz makyajınız da süper burada, takma kirpik mi var? Lenslerle çok uymuş her şey, enfes duruyor... favorilerimden biri oldu bu makyaj

    YanıtlaSil
  8. Cashmere tonunu Türkiye de bulabilir miyiz bulabilirsek neresidir söyler misiniz acil 😭

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...