3 Haziran 2014 Salı

Bitirdiklerim 4..


Çok ama çok uzun zamandır bitirdiklerim yazısı yazmıyorum. En son yazımı Haziran 2012'de yazmışım, yani bu yazı iki sene sonra ilk bitirdiklerim yazısı olacak. Tabi bu süre içerisinde bitirdiğim çok ürün oldu (Cilt bakımı/Şampuan/Vücut Bakımı ağırlıklı) ancak yazılarını yazmak konusunda tembelliğim tuttu.

Öncelikle bitirdiklerimi toplu şekilde görelim:

Oriflame, Ecowell, Urban Decay, Alix Avien

1. Oriflame Pure Nature Armut ve Şeftali Özlü Yüz Yıkama Jeli: Kasım ayında 150BP'yi geçen siparişlere büyük indirim olduğundan aldığım bir üründü. Güzel, meyveli bir kokusu vardı. Ciltte fazla köpüren bir yapısı yoktu. İçeriğinde gliserin fazla miktarda vardı, hatta kıvamı gliserin gibiydi. Yine de aldığım fiyata göre iyi olduğunu düşünüyorum. (4TL civarı)

2. Ecowell Yüz Toniği: Lilakutu Eylül kutusundan çıkan bir üründü. Gerçekten çok severek kullandım. Cildimde herhangi bir hassasiyet oluşturmadı. (Zaten hassas bir cildim yok) Hoş bir ferahlık ve temizlik hissi verdi.. En güzel tarafı ise mis gibi bir kokusu olmasıydı. İçeriğinde papatya varmış ancak ben kokusunu daha çok ıhlamura benzettim. Fısfıslı bir ambalajı olduğundan bazen doğrudan cildime sıkarak, bazen de pamuğa sıkıp yüzümü silerek kullandım. Tekrar almayı düşünüyorum.

3. Oriflame Oxygen Boost Göz Kremi: Yine Kasım ayında çok iyi indirimle aldığım ürünlerden biri. Hafif yapılı, biraz jel kıvamında bir krem. Herhangi bir kokusu yok. Nemlendirmesi bana göre biraz hafif kaldı ve sanırım içeriğinde alkol olduğundan göz çevremde biraz hassasiyet oluşturdu. Bir göz kreminde alkolün ne işi var anlamadım doğrusu. Pek sevmeden kullanıp bitirdim. Bir daha alacağımı sanmıyorum.

4. Alix Avien Terracotta Pudra: Bu pudra hakkındaki düşüncelerimi burada bulabilirsiniz. Bittikçe yenisini alıyorum. :)

5. Urban Decay Primer Potion Far Bazı: Book of Shadows IV içinden çıkan deluxe boyunu bitirdim. Miktar olarak normal satışta olan versiyonunun yarısı kadar olmasına rağmen, neredeyse her gün kullanımla 1 yıl kadar gitti. Bir far bazından beklediğim herşeyi yaptı. Farın daha iyi renk vermesini sağladı ve sabitledi, çizgilenmesini önledi. Sevdiğimden tam boyunu aldım. Ayrıca başka far bazlarıyla karşılaştırmalı bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Son zamanlarda bitirdiklerim bunlardı. Bundan sonra daha sık bitirdiklerim yazısı yazmayı planlıyorum.

10 yorum :

  1. Kesinlikle! Daha sık yazmalısın bitirdiklerinin yazısınıı ;) Oriflame armutlu yüz yıkama jeli ilgimi çekti ama bu seriden daha önce bi aloe vera'lı yüz yıkama jeli kullanıp sevmemiştim...belki bu güzeldir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aloe Vera'yı ben de kullanmıştım. Yapıları hemen hemen aynı, sadece koku farkı var.

      Sil
  2. Ecowell tonikten ben de çok memnunum. Her gün kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Pudra yazısına ışınlandım hemen. :)
    Mac MSF almayı düşünüyordum,önce buna bakıyım bari :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alix Avien'in renk seçeneği daha az ve daha pudramsı bitişi var ama fiyatına göre gayet iyi. :)

      Sil
  4. şu bazı çok merak ediyorum şimdilik balmın bazını kullanıyorum aslında memnunum da ama her yerde gördüm artık Urban Decay Primerı ... balm'ın kini kullandınız mı karşılaştırma yapabilir misiniz :)
    *Birde bloğumda çekilişim var herkesi beklerim :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. theBalm'ınkini de kullandım. Urban Decay'e oranla daha jel kıvamlı ve silikonlu bir yapısı var. UD daha koyu kıvamlı.. İkisini de seviyorum, işlerini iyi yapıyorlar.

      Sil
  5. az ama öz ürün bitmiş :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...