6 Mart 2014 Perşembe

Golden Rose Rich Color Ojeler 3


Oje yazılarından sıkılanlar olduğunu bilsem de yine bir oje yazısıyla karşınızdayım. Bu aralar makyaj yapmak yerine bol bol oje sürüyorum. Bu da yazılarıma yansıyor.

Golden Rose Rich Color benim gerçekten çok sevdiğim bir oje serisi. Bu seriden aldığım ojelerin büyük bölümü çok iyi çıktı. Öyle ki bazı pahalı markalarla rahat yarışabilirler diye düşünüyorum. Bu nedenle sürekli yeni renklerini alıyorum. Bu yazıda 15,16,19 ve 34 numaraları bulacaksınız.

15 numara, buz mavisi olarak tanımlayabileceğim, soluk, gri tona sahip mavi renkli, krem yapılı bir oje. İçinde ışıltı yok. Yapısı güzel.Tam kapatıcılık için iki kat gerekiyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Rich Color 15

Golden Rose Rich Color 15

Golden Rose Rich Color 15

Golden Rose Rich Color 15

16 numara, harika bir lacivert tonuna sahip, krem yapılı, içinde ışıltı olmayan bir oje. Yapısı çok güzel. Çok rahat sürülüyor. Pigmentasyonu harika. Tek katta tam rengini veriyor ve çabuk kuruyor. Aşağıda tek kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Rich Color 16

Golden Rose Rich Color 16

Golden Rose Rich Color 16

Golden Rose Rich Color 16

19 numara, deniz yeşili renge sahip, ışıltısız ve krem yapılı bir oje. Yapısı sorunsuz. Aslında tek kat tam kapatıcılık için yeterliydi ama tırnaklarımı ışığa tuttuğumda hafif şeffaf görülen yerler var diye ikinci katı da sürdüm. Daha kısa tırnaklar için tek kat yeterli olacaktır. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Golden Rose Rich Color 19

Golden Rose Rich Color 19

Golden Rose Rich Color 19

Golden Rose Rich Color 19

Son olarak 34, tam sonbahar/kışlık, ince ışıltılı, bordo bir renge sahip. Sedefli gibi bir yapısı olmasına rağmen fırça izleri minimum düzeyde belli oluyor. Yapısı harika. Tek kat tam kapatıcılık için yeterli. Aşağıda tek kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Rich Color 34

Golden Rose Rich Color 34

Golden Rose Rich Color 34

Golden Rose Rich Color 34

Sonuç olarak 4 ojeyi de beğendim. Yapıları güzel, kolay sürülüyorlar ve çabuk kuruyorlar. Dayanıklılıkları da ortalama bir oje kadar diyebilirim. Geniş fırçalarıyla ufak tırnaklara sürmek biraz zor olabiliyor ama yine de ben fırçalarıyla sorun yaşamadım.

Golden Rose Rich color serisi ojeleri 3TL'ye satılıyor. Golden Rose satış noktalarında ve Golden Rose online satış mağazasında bulabilirsiniz.

Golden Rose Rich Color serisinin diğer yazıları için buraya, buraya, buraya, buraya ve buraya bakabilirsiniz.

14 yorum :

  1. Renkleri çok beğendim :)
    Tırnaklarınız da çok güzeller..
    Ayrıca ben hiç sıkılmıyorum oje yazılarından, yazmasını da okumasını da seviyorum,
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Sıkılmadığınıza sevindim

      Sil
  2. Bordo ojeden bende de var, her sürdüğümde tekrar bayılıyorum rengine :) 19 numara en sevdiğim renklerden biri, onu da almalıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bordoyu ben de çok beğendim, başka renklerini de istiyorum ama online sitesi dışında renk çeşidi az oluyor

      Sil
  3. Renkler bi harikaaaa :) O bakımlı ve güzel tınaklara da maşallahh :)

    YanıtlaSil
  4. Renkler gerçekten muhteşem, bordo süper ötesi :))

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Lacivert ve bordo gerçekten güzel, tavsiye ederim. :)

      Sil
  6. renkler harika gerçekten:)

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar! Olumlu yorumlar üzerine bu ojelerden almak istedim bugün ve yakınımdaki bi kioska uğradım. Bana orada söylenen fiyat 5 liraydı. İnternet sitesinde ise dediğiniz gibi 3 lira. Başka bi iki ojenin fiyatını da sordum ve verilen fiyatlar internettekinden yüksek. Anlamadığım nokta her kiosk kafasına göre fiyat mı söylüyor,yoksa genel olarak kiosklar pahalı mı satıyor? Bu konuda bi bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkileri online mağazadan aldığımdan bu durumdan haberim yoktu. Gerçekten saçma bir durum olmuş. Kısa zamanda kioska uğrayıp fiyata bakacağım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...