2 Mart 2014 Pazar

Dior Bonne Etoile Far Paleti


Gecikmiş bir yazı ile karşınızdayım. Bugünkü yazı konum Dior'un 2013 sonbahar koleksiyonunda bulunan Bonne Etoile far paleti olacak. Bu paleti Eylül ayında almıştım ama yazmaya yeni fırsat bulabildim. Kendisi ayrıca benim ilk Dior paletim olma özelliğini taşıyor. Dior'un far paletlerine genelde ilgi duymuyorum ama Bonne Etoile'i ilk gördüğümde benim olmalı dedim.

Dior Bonne Etoile

Paletin ambalajı elbette Dior'dan bekleneceği üzere çok şık. Siyah bir de kılıfı bulunuyor.

Dior Bonne Etoile

Dior Bonne Etoile

Paletteki farlarda yıldız kabartmaları bulunuyor. Bu görüntü gerçekten çok hoşuma gitti. Sanırım paleti istememdeki sebeplerden biri de o yıldızlardı. 

Dior Bonne Etoile

Bonne Etoile, gerçekten tam sonbahar/kışlık yeşil ve kahve ton ağırlıklı farlar içeriyor. Aslında farlar çok farklı/değişik değil ama bu tarz renkleri hep sevmişimdir ve yeşil farlara hep zaafım olmuştur.

Renkleri altın ışıltılı zeytin yeşili, ışıltılı gümüş/bej, ışıltılı kahverengi, ışıltılı petrol yeşili ve ışıltılı açık deniz yeşili olarak tanımlayabilirim. Farların birbirleriyle uyumları çok iyi. Yani çok güzel makyajlar çıkarılabilecek bir palet bu.

Dior Bonne Etoile

Farların yapısı güzel. Sadece gümüş renkte swatchlarken biraz pigmentasyon sorunu oldu ancak göz kapağında baz üzerine bu renkte gayet güzel performans verdi. Işıltılı olmalarına rağmen göz altında minimum dökülme sorunu yaşadım. Kısaca gayet kaliteli farlar. Beğendiğimi söyleyebilirim.

Dior Bonne Etoile

Aşağıda bu paletle yaptığım bir makyajı görmektesiniz. Makyajda gözün iç kısmında açık gümüş renk farı, ortada kahverengiyi, dış tarafta zeytin yeşilini, en dış tarafta da petrol yeşili farı kullandım. Petrol yeşili farı ayrıca crease bölgesinin altına doğru yaydım. Crease bölgesinin iç tarafında açık deniz yeşili, dış tarafında zeytin yeşili ile karışık petrol yeşili bulunuyor. Tabi ayrıca siyah göz kalemi ve rimel var.

Dior Bonne Etoile

Dior Bonne Etoile

Dior Bonne Etoile

Bonne Etoile far paletini İtalya seyahatimde Coin diye bir mağazadan 50 Euro civarına almıştım.Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum çünkü son Sephora ziyaretimde sadece mor tonlu olan Constellation isimli paleti gördüm. Bonne Etoile yoktu. 

Sonuç olarak fiyatı pahalı olsa da koleksiyonuma katmaktan memnun olduğum bir palet.. Alma imkanı olanlara tavsiye ederim.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...