25 Mart 2014 Salı

Golden Rose Carnival Ojeler 4


Golden Rose Carnival ojeleri ne kadar sevdiğimi daha önceki Carnival yazılarımda belirtmiştim. Bu tamamen mat, pullu ojelere olan zaafımdan kaynaklanıyor. Bu yazıda daha önce yazmadığım, elimdeki son iki Carnival ojeyi göstermek istiyorum: 06 ve 08 numaralar.

No 06, şeffaf zemin içinde çeşitli boyutlarda, turuncumsu sarı renkli, mat altıgen pullardan oluşuyor. İçindeki bazı altıgen pullar oldukça büyük ancak büyük olmalarına rağmen fırçaya kolayca geliyorlar. Sürerken pulları tırnağa biraz yerleştirmek gerekiyor, onun dışında yapısında herhangi bir sorun yok. Bu ojenin sarısı gerçekten çok canlı ve pek çok ojenin üzerinde çok enteresan bir görüntü oluşturuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color 19 numara (yazısı burada) üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Golden Rose Carnival 06

Golden Rose Carnival 06

Golden Rose Carnival 06

Golden Rose Carnival 06

No 08, şeffaf zemin içinde iki boyutta kare ve çubuk şekillerinde, mat mor renkli pullardan oluşuyor. Pullar fırçaya kolay geliyor ancak bu ojede de pulları tırnağa biraz yerleştirmek gerekiyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color 41 numara (yazısı burada) üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Golden Rose Carnival 08b

Golden Rose Carnival 08

Golden Rose Carnival 08

Golden Rose Carnival 08

Her iki ojeyi de serideki diğer ojeler gibi sevdim. Tek sorunları tırnaktan çıkartılmalarının zor olması ancak folyo yöntemi ile bu sorun olmaktan çıkıyor. 

Bu iki ojeyi de Üsküdar Rossmann'dan 6TL civarına almıştım. Ayrıca Golden Rose satış noktalarında ve Golden Rose Store online satış mağazasında bulabilirsiniz.

Carnival serisi hakkındaki diğer yazılarımı buradan, buradan ve buradan okuyabilirsiniz.

6 yorum :

  1. Bu ojeler bir harika. Özellikle birincisine tam anlamıyla bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. ben hala bulup da alamadım bu seriyi :D ama sarı da benim de gözüm var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarı enteresan bir görünüme sahip. Pek çok oje üzerine güzel olur eminim. :)

      Sil
  3. Mor-pembe ye bayıldım!. Ben de bir ara gezinirken Alix Alvien'ın Rock Stones'larına rastlamıştım. Mavisine aşık oldum fakat bir türlü sürmeyi beceremedim. (Rock Stones'larda zemin de renkli) Denk gelirsen deneyip paylaşmanı çok isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alix Avien'in ojelerine hiç denk gelmiyorum nedense. Genelde Rossmann ve Gratis'ten oje alışverişi yapıyorum ama Alix Avien görmüyorum hiç. Denk gelirsem bakaım mutlaka :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...