22 Aralık 2013 Pazar

Golden Rose Carnival Ojeler 3


Yeni bir oje yazısıyla karşınızdayım. Bu yazıda Golden Rose Carnival serisinden 02, 03 ve 12 numaraları göstereceğim. Carnival serisi ojeleri ne kadar sevdiğimi ve yapılarını nasıl bulduğumu daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Bu konuda kendimi tekrarlamak istemiyorum çünkü aynı şeyler bu yazıda göreceğiniz ojeler için de geçerli. Bu seri için yazdığım ilk yazıyı buradan, ikinci yazıyı da buradan okuyabilirsiniz.

No.02, şeffaf zemin içinde açık limon yeşili ve beyaz renkte çeşitli boyutlarda mat altıgen pullardan oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color kış renklerinden No.108 üzerine tek kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





No.03, şeffaf zemin içinde açık mavi ve açık gri renkte çeşitli boyutlarda mat altıgen pullar ve mat açık gri şeritlerden oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color kış renklerinden No.114 üzerine tek kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak No.12 kırmızı, siyah ve turkuaz renkte çeşitli boyutlarda altıgen ve küçük beyaz şerit mat pullardan oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color kış renklerinden No.105 üzerine tek kat uygulanmış ve üst cila sürülmüş halini görmektesiniz.





Son söz olarak yazabileceğim fazla bir şey yok. 3 ojeyi de sevdim, başka renklerle kombinlemek eğlenceli olacak. 

Ben bu yazıda yazdığım ojeleri Üsküdar Rossmann'dan 6TL civarına almıştım. Ayrıca Golden Rose bayilerinde, kiosklarında ve Golden Rose Store online mağazasında bulabilirsiniz. 

6 yorum :

  1. Hepsi birbirinden güel olmuş. Bende flormardn benzerini alıp kullanmıştım ama çıkartırken çok sorun yaşamıştım. =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence'ın soyularak çıkartılabilen bir oje bazı var, bu tür ojelerin o bazla soyularak rahatça çıktığı söyleniyor. Ben bir kez normal ojeyle denedim ama sevemedim nedense.. Onun dışında çıkartırken sorun yaşattığı doğru.

      Sil
  2. pembesini her seferinde almaya niyetleniyorum ancak çıkartması bir illetbu simli ojeleri ve tırnaklarıma çok zarar veriyor folyo yöntemi bile :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu tür ojelerden vazgeçemiyorum, tabi haliyle folyo yöntemine sık sık başvuruyorum. Tırnakları zayıflattığı doğru, şu Essence'in soyularak çıkan bazına tekrar şans vermek gerek sanırım.

      Sil
    2. Sanırım bende onu deneyeceğim :S çünkü Flormar Black Dot'un pembesini sürüp çıkardığımda tırnaklarım 2 hafta kendine gelmedi.Normalde kolay kolay kırılmayan tırnaklarım çatır çatır kırılıyordu.Tövbe etmiştim ancak kış gelince düz renklerden çok simli-efektli ojeler göz kırpınca kayıtsız kalamıyorum :)

      Sil
    3. Ben hiç kayıtsız kalamıyorum, favorilerim hep onlar :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...