10 Mayıs 2013 Cuma

OPI Mariah Carey Koleksiyonu 2 (Liquid Sand)


Günün ikinci yazısı yine OPI Mariah Carey koleksiyonundan.. İlk yazı için buraya tıklayabilirsiniz. Bu yazıda size OPI'nin Liquid Sand olarak adlandırdığı, son zamanların modası olan pütürlü ojeleri göstermek istiyorum. Bu koleksiyondan çıkan 8 ojeden 4'ü bu formüle sahipti.


Şişelerinde gerçekten harika görünen bu ojeler tırnağa sürüldüğünde sanki kum gibi, pütürlü bir yapıya bürünüyorlar. Herkes bu hissi ve görüntüyü sevmeyebilir ancak ben bayıldım, dolayısıyla elim hiç üst cilaya gitmedi.

Can't Let Go, içinde mor/lila altıgenler ve simler bulunan mor bir oje. Tırnakta gerçekten harika görünüyor. Yapısını beğendim, çok kolay sürülüyor. Pigmentli bir oje, iki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Stay the Night siyah içinde kırmızı ince simlerden oluşuyor. Görünüşüne bayıldığım diğer bir oje kendisi. Tırnakta çok güzel duruyor. Yapısı için Can't Let Go kadar güzel diyemem, ilk katta biraz alacalı bulacalı oldu ancak sonraki iki katta görünümü normalleşti. Pigmentasyonu Can't Let Go kadar başarılı değil, tam kapatıcılık için üç kat gerekiyor. Aşağıdaki üç kat uygulanmış halini görmektesiniz.





Get Your Number benim bu koleksiyondaki favori ojem.. Tırnakta inanılmaz duran, iddialı, holografik simlere sahip mavi bir oje. Yapısı güzel ancak pigmentasyonu zayıf. Tam kapatıcılık için üç kat gerekiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak The Impossible, içinde yıldız ve altıgen şeklinde pullar bulunduran pembe/kırmızı arası bir renge sahip. Bu oje, koleksiyondaki ojeler arasında en az beğendiğim oldu.. Bunun nedeni de pembe mi kırmızı mı ne olduğu belli olmayan renginin tenime hiç uymaması. Ayrıca içinden yıldız şeklindeki pulları almak oldukça zor. Şişeyi başaşağı tuttuğum halde tırnaklarıma toplamda alabildiğim yıldız sayısı 2-3'idi. Kaldı ki pütürlü yapısından dolayı yıldızlar da tırnakta pek seçilmiyor, anlamsız kalıyor. Tırnak çizgisini kapatması için üç kat uygulamam gerekti, aşağıda da üç kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Ojelerin büyük çoğunluğu tırnak çizgimi üç katta kapattığı halde Liquid Sand olayını çok sevdiğimi belirtmeliyim. Yabancı bloglarda kuruma hızının yavaş olduğunu yazanlar olmuştu ama bana göre yeteri kadar hızlıydı. Tırnaklarında pütürlü his sevmeyenler bu ojeleri üst cila ile de deneyebilirler ancak ben böyle bir şeyi tercih etmedim, gerek görmedim. 

Bilindiği üzere Liquid Sand ojelerin başka koleksiyonlardan devamı geldi, bu ojelerin de bir kısmını aldım, yakında blogda görebileceksiniz. OPI ojeleri Sephora'larda ve Gittigidiyor satıcılarında bulabilirsiniz.

8 yorum :

  1. Bir blogda stay the night'ın top coat'lu halini görüp aşık olmuştum.. Kapkaranlık bi gökyüzünün içindeki kırmızı yıldızlar gibiydi.. Topcoat'la denemedysen dene mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Topcoatla da deneyeceğim, çok teşekkürler :)

      Sil
  2. stay the night a bayıldım, fiyatı nasıl acaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatları Türkiye'de pahalı maalesef.. 35-45TL arası bir fiyata satılıyor. Ben yurtdışından aldım, ortalama 15TL'ye geldi

      Sil
  3. ojelerin bazılarının isimleri Mariah Carey'nin şarkılarının isimlerini taşıyor.Güzel düşünülmüş :) ve ojeler de oldukça ilginç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski bir Mariah Carey hayranı olarak ojelerin isimlerindeki durumu ben de farkettim. Çok güzel düşünülmüş. Ojeler ilginç ve çok güzel, memnun kaldım.

      Sil
  4. Stay the night almak için herşeyi yapardım yaptımda ama Türkiyede yok.Yurtdışından da nerden nasıl alsam bilemedim. En çok beğendiğim oydu.Sende de harika durmuş.Topcoatlı olanı bende gördüm gerçekten oda şahane oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stay the Night'ın çok benzerini Golden Rose yapmış. Galaxy serisinin 15 numarası..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...