22 Mayıs 2013 Çarşamba

Golden Rose Jolly Jewels Ojeler


Bugün size Golden Rose'un simli, pullu, göz alıcı ojelerden oluşan Jolly Jewels serisinin 3 yeni rengini göstermek istiyorum: 119, 120 ve 121.

Jolly Jewels serisini o kadar sevmiştim ki  ilk çıktığında ne kadar ojesi varsa hepsini sipariş vermiştim. Geçtiğimiz haftalarda ise Golden Rose'dan gönderilen paket içinden bu serinin yeni ojelerinden 3 tanesi çıktı. Tabi hemen denedim ve sizler için fotoğrafladım.

119, şeffaf oje içinde çeşitli boyutlarda yeşil, sarı, pembe, mor, gümüş, turkuaz/mavi altıgen pullardan oluşuyor. Zeminin şeffaf olmasından dolayı başka ojelerin üzerinde daha iyi duruyor. Pulları tırnağa eşit yerleştirmek için sürükleyerek değil, nokta nokta hareketlerle sürmek daha uygun, aksi takdirde pulların hepsi fırçanın sürüklendiği yerde birikebiliyor. Aşağıda China Glaze Exotic Encounters üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





120, şeffaf oje içinde çeşitli boyutlarda kırmızı, pembe, mor ve gümüş altıgenlerden oluşuyor. 119 için yazdıklarım bu oje için de geçerli. Aşağıda şurada tanıttığım China Glaze Tart-Y for the Party üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak favorim olan 121, şeffaf zemin içinde bol miktarda kırmızı ince sim ve bunlardan daha iri altıgen kırmızı pullardan oluşuyor. Bu oje üsttekilerden farklı olarak simlerinin yoğunluğu ve inceliği nedeniyle hem başka oje üzerine, hem de tek başına kullanılabilir. Ben kırmızı bir oje üzerine denedim ve üç boyutlu gibi bir görünüm alarak tam anlamıyla muhteşem oldu. Aşağıda şurada tanıttığım OPI Die Another Day üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Fikir vermesi açısından ojelerin tek başlarına üç kat sürülmüş halini de göstermek istiyorum. Soldan sağa 120, 119 ve 121'i görmektesiniz.


Golden Rose Jolly Jewels serisi ojeleri pullu, simli oje severler için piyasada ucuz bir alternatif oluşturuyor, üstelik bu ojelerin pek çoğunun da bildiğim bir muadili yok. Gerçekten çok değişik renk kombinasyonlarında ojeleri var, ileride zaman bulursam onları da fotoğraflayıp paylaşmak istiyorum. Bu ojelerin çabuk kuruma özelliklerini beğeniyorum. Tek eksi yönleri simleri nedeniyle tırnaktan zor çıkmaları ancak folyo yöntemi bunun için var.

Açıkçası Golden Rose'u son zamanlarda oje konusunda yaptıkları ataklar için tebrik etmek lazım. Yeni çıkan pek çok ojesi pahalı markaları aratmayacak kalitede. Bu durumdan çok memnunum ve devamını bekliyorum. 

Jolly Jewels ojeler 5,75TL'lik bir fiyata sahip. Golden Rose Store'dan online alabilir veya Golden Rose kiosk ve mağazalarından edinebilirsiniz.

* Ürünler firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

6 yorum :

  1. Bütün seriyi hediye olarak bana aldıkları için çok mutluyum hala deneyimleyemediklerim var ama denediklerimi düşünerek genel olarak hızlı kuruyorlar, fiyat olarak gayet iyiler, dediğin gibi aralarında çok değişik renk kombinasyonları var, ve keşke eskiden çıkan bazı serileride getirse golden rose flakey gibi :) ben oldukça başarılı buldum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hem Jolly Jewels'ı, hem de yeni çıkan Holiday'i başarılı buldum. Bu ara yerli markalardan güzel ojeler çıktığı için memnunum. Ben de Holographic serisini beğenmiştim ama piyasadan kaldırdılar.

      Güle güle kullanalım ojelerimizi :)

      Sil
  2. Ben 119 ile 120ye bayıldım cidden, China Glaze pizzazza benzettim hatta 119u:)

    YanıtlaSil
  3. Hi! I love your nail polishes review and I'm looking forward to try any Golden Rose colors, specialy those juicy Jolly Jewels. But, unfortunately,I can't find them in my country. Can you please contact me?
    Thanks a lot!
    -D.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Thank you, I will be posting 5 more colors of Jolly Jewels in the next few weeks. Maybe Golden Rose store might send to your country. You can contact them at http://www.goldenrosestore.com.tr/index.php?do=static/contactForm

      I am hoping web sites like Llarowe will carry them in the future.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...