17 Mayıs 2013 Cuma

MAC In Extra Dimension Koleksiyonu


MAC bu ara sürekli koleksiyon çıkarıyor, bu koleksiyonların pek çoğunda da almaya değecek ürünler bulunuyor.

Merakla beklediğim koleksiyonlardan biri de In Extra Dimension koleksiyonuydu ve maalesef bu koleksiyon Türkiye'ye gelmedi. MAC Türkiye neden böyle yapıyor bilmiyorum, geçen sene de Extra Dimension koleksiyonunu getirmemişlerdi ve biz yabancı bloglara iç çekerek bakmak zorunda kalmıştık.

Bu sefer akıllı davranıp bu koleksiyonun beğendiğim ürünlerini yurtdışından getirttim. Shape the Future ve Double Definiton Extra Dimension Skinfinish pudraları ve Fiery Impact allığı aldım.




Bilindiği gibi Extra Dimension ürünleri likit/pudra arası bir yapıya sahip, farklı ürünler.. Koleksiyondaki Skinfinish'ler metalik, ışıltılı bir yapıya sahipken allıklar Satin yapılı düşünülmüş.

Skinfinish'ler resimlerde de görüldüğü üzere iki farklı renkten oluşuyor. Shape the Future bir tarafı uçuk pembe, diğer tarafı gül kurusu; Double Definiton bir tarafı altın, diğer tarafı bronz renklerden oluşuyor. Ambalajlarında göz alıcı bir görünüşe sahipler.

Shape the Future


Double Definiton


Resimlerde ürünlerin üzerinde balmumu gibi bir madde görmektesiniz. Bu ürünler ilk geldiğinde üzerlerinde vardı, koruyucu gibi bir şey sanırım. Ürünü swatchlayıp kullandıktan sonra kayboldular ama ben resimleri ürünlere dokunmadan çektiğimden resimlerde bu maddeyi görmektesiniz.

Fiery Impact, mercana çalan kiremit rengiyle koleksiyondan çıkan 5 allıktan tercih ettiğim tek ürün oldu. Rengi ambalajında koyu görünüyor ancak pigmentasyonu çok yüksek seviyede olmadığı için yanaklarda daha doğal duruyor.


Ürün yorumlarıma gelirsek, yanaklarında ışıltılı görüntüyü seven biri olarak Skinfinish'leri gerçekten çok beğendim. Her ikisinin de pigmentasyonu iyi, yani allık/bronzer olarak rahatlıkla kullanılabiliyorlar. Shape the Future yanaklarda pembe ışıltılı gül kurusu, Double Definition ise altın ışıltılı açık bronz bir görüntü alıyor. Fiery Impact'in yukarıda yazdığım gibi pigmentasyonu çok yüksek düzeyde değil, bu nedenle yanaklara sürerken aşırıya kaçma gibi bir tehlikesi yok. Yanaklarımda kızıl/mercan gibi duruyor.

Swatchlar
(Soldan sağa: Fiery Impact, Shape the Future uçuk pembe bölüm, gül kurusu bölüm, ikisinin karışımı, Double Definiton altın bölüm, bronz bölüm, ikisinin karışımı)


Shape the Future


Double Definition


Fiery Impact


Extra Dimension koleksiyonu maalesef Türkiye'ye gelmedi ancak halen maccosmetics.com 'da stok görünüyor. Getirebilme ihtimali olanlara özellikle Skinfinish'leri tavsiye ederim. Skinfinish'lerin fiyatları 30$, allıklar 25$..

Hafta sonu Türkiye'ye yeni gelen MAC koleksiyonlarından biriyle karşınızda olacağım, beni izlemeye devam edin. :)

11 yorum :

  1. Çok güzeller... :/ Buraya gelecek mi acaba? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan sonra çıkan koleksiyonlar geldiğine göre bu gelmeyecek sanırım. :(

      Sil
    2. Ya belki bir ümit gelir diyorum, cidden çok güzelmiş yaa... :/

      Sil
    3. Umuyorum gelir, böyle koleksiyonu nasıl getirmezler aklım almıyor.

      Sil
  2. çok beğendim bunları iyi yapmışsın getirtmekle güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, gerçekten çok güzeller. :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet keşke getirseler. Duy sesimizi MAC

      Sil

  4. maccosmetics türkiyeye direkt gönderim yapıyor mu? gümrükte sıkıntı oldu mu? kargo için ne kadar ödedin?

    YanıtlaSil
  5. temptaliada fiery allığı görünce bende çok beğenmiştim. güle güle kullanın. maccosmetics sitesinden türkiyeye gönderimde sorun olmuyor mu? kargo ücreti, süresi hakkında bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maccosmetics.com Türkiye'ye yollamıyor, ben de Amerika'daki adresim sayesinde alabildim. Kargo ücreti Amerika içi bedava ancak Amerika'dan Türkiye'ye gönderim ağırlığa göre değişiyor. 15 gün sürebiliyor gelmesi, gümrükle ilgili sıkıntı yaşamadım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...