14 Mayıs 2013 Salı

Mavi/Yeşil Tonlarında Işıltılı Makyaj


Uzun zamandır makyaj yazıları yerine oje ve ürün yazıları yazıyordum. Makyaj yazılarını seven takipçilerim olduğunu biliyorum. Bu yazı makyaj yazısı severlere gelsin. :)

Geçtiğimiz iki hafta içinde yaptığım makyajlardan biriyle karşınızdayım. Bu makyajda uzun zamandır elimi sürmediğim, bir kenarda bekleyen indie farlarımdan üçünü kullandım. Bu vesileyle bu farları da size göstermek istedim. Oldukça canlı renklere sahip bir göz makyajı oldu, herkese hitap etmeyebilir ancak benim hoşuma gitti.

Makyajda kullandığım ürünler:
 

Ten makyajı
Max Factor Pan Stick True Beige
Alix Avien Terracotta Pudra No.3
MAC Hot Planet Mineralize allık (eski koleksiyon ürünü)

Göz makyajı
Hi-Fi Cosmetics Magic Spell
Meow Cosmetics Boogie Man
Meow Cosmetics Quarantine
Inglot AMC siyah göz kalemi
Golden Rose Sexy Black rimel
Oriflame Beauty Brow Definer kaş kalemi Medium

Dudak makyajı
Nivea Fruity Shine renkli dudak nemlendiricisi

Lens
Desio Desert Dream

Makyajda Pan Stick'i ince bir tabaka halinde sürüp elimle dağıttım. (Bu çok kapatıcı bir fondöten olduğundan kalın sürülürse maske gibi durabiliyor) Üzerine Inglot 25SS buffer fırçayla Alix Avien Terracotta pudrayı uyguladım. Yanaklara MAC Hot Planet Mineralize allığı sürdüm. (Bu allık sanırım 2009'daki bir koleksiyondan çıkmıştı, artık MAC'lerde bulunmuyor) 

Göz makyajında baz olarak Too Faced Glitter Glue kullandım. Üst göz kapağının genelinde ve alt göz kapağında Hi-Fi Cosmetics Magic Spell, crease bölgesinin dış kısmında Meow Cosmetics Boogie Man, iç kısmında Meow Cosmetics Quarantine farları uyguladım. Bu iki marka da birer indie markası, dolayısıyla Türkiye'de bulunmuyorlar, satışlarını sadece kendi siteleri aracılığıyla yapıyorlar. Quarantine ve Boogie Man Meow Cosmetics'in özel koleksiyonlarından. Bu koleksiyonlar sadece 13. Cuma'larda ve Ekim ayında satışta oluyor. Daha sonra Inglot göz kalemini gözün iç tarafına hafif, dış tarafına koyu olarak çekip fırçayla dağıttım ve rimelledim. Dudaklarım çatladığından sadece Nivea renkli dudak nemlendiricisi sürdüm.

Ve resimler:







Ayrıca farların swatchlarını da göstermek istedim. Soldan sağa Meow Cosmetics Quarantine, Meow Cosmetics Boogie Man, Hi-Fi Cosmetics Magic Spell


Makyaj yazılarının devamı gelecek. ;)

15 yorum :

  1. yine harika renk uyumları ve geçişleri göz makyajında.kendim yapamasamda bakması çok güzel.ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım herzamanki gibi , maviler yeşiller hep benim rengim olmuşlardır zaten, çok güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da bu renkler çok yakışıyor. :) Teşekkür ederim.

      Sil
  3. çok beğendimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Beğendiğine sevindim.

      Sil
  4. Makyajda uzerine tanimiyorum, koleksiyonun da herkese bes basar ama blogunun daha yorum almasini, daha guclenmesini istiyorsan bence yorumlara cevap vermelisin.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirin için teşekkürler, maalesef her zaman yorumlara yetişemiyorum ancak elimden geldiğince cevaplandırmaya çalışıyorum.

      Sil
  5. Yine enfes bir makyaj olmuş. Zor renkleri kullanarak harikalar yaratıyorsunuz bence.Renk geçişleri de mükemmel.Bayıldım ! Bir de sorum olacak Oriflame Beauty Brow Definer kaş kaleminden memnun musunuz acaba? tavsiye eder miydiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Oriflame kaş kaleminden memnunum. Renginde kızıllık olmamasını beğeniyorum, pigmentasyonu orta seviyede, akşama kadar da kalıyor.

      Sil
  6. Şu makyaj yeteneğinin yarısı bende olsa vallahi bana yeter:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kendine haksızlık ediyorsun. Senin de makyajların çok güzel :)

      Sil
  7. cok buyuleyici makyajini lenslerinle tamamliyorsun buna bayildim 4 cu resimde gozlerin peri kizi gibi duruyor :) nerde bende boyle makyaj yapacak yetenek :))) cok guzelll basarilarinin ve makyajlarinin devamini diliyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...