19 Mayıs 2013 Pazar

MAC Temparature Rising Rujlarından Seçtiklerim


Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan MAC Temparature Rising koleksiyonunu fazla bekletmeden yazmak istedim. İlk önce rujlarla başlamak istiyorum.

Koleksiyondan iki adet ruj aldım. Biri kahve/bordo tonlu, içinde bol miktarda farklı renklerde sim bulunduran Caliente, diğeri ise turuncumsu bronz tonlu, içinde yine farklı renklerde sim bulunduran Sheer Seduction..

Koleksiyon ambalajları normal seriden farklı olarak kahve/bronz renkte düşünülmüş. Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama bence bu renk klasik ambalajdakinden çok daha güzel duruyor. 





Seçtiğim rujların ikisi de Dazzle yapılı.. Yani az/orta derece pigmentli olmakla beraber bol miktarda sim/ışıltı bulunduruyorlar. Daha önce MAC'ten dazzle yapılı ruj denememiştim, sanırım normal seride bulunan bir ruj türü değil, daha önce de bir kaç koleksiyondan bu tarz rujlar çıkmış. Bir sim/ışıltı delisi olarak özellikle Caliente'ye bayıldım. Alırken renginin kahveye kaçması nedeniyle tereddütte kalmıştım ama şimdi iyi ki almışım diyorum. Sheer Seduction Caliente kadar farklı ve güzel değil maalesef ama hafif rengiyle günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek bir ruj.

Bu iki rujun yoğun sim içeriklerinden dolayı biraz pürüzlü bir yapıları var ancak rahatsız edici boyutta bir problem değil. Dudakları kurutmamaları da bir avantaj.

Caliente


Sheer Seduction


Swatch
(Sol Caliente, Sağ Sheer Seduction)


Caliente


Sheer Seduction


Işıltıyı seven ve farklı bir ruj arayanlara Caliente'yi kesinlikle tavsiye ederim. Sheer Seduction da güzel ama çok değişik/özel bir renge sahip değil. 

Ürünleri maccosmetics.com.tr'den tanesi 54TL'ye aldım. Almak isteyenler için şu an Sheer Seduction tükenmiş görünüyor ama Caliente hala stokta mevcut. 

6 yorum :

  1. Gerçekten Caliente şahane gözüküyor kaldı ki ben mat ruj dışında böyle ışıltılıları sevmem ama buna rağmen bayıldım, güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Ben de sevmem sanmıştım ama rengi çok güzelmiş. :)

      Sil
    2. Yok yok sana çok yakışıyor böyle ışıltılı şeyler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...