19 Mayıs 2013 Pazar

MAC Scorching Haute Oje


MAC Temparature Rising yazılarıma devam ediyorum. Şimdi göstermek istediğim ürün ise koleksiyondan aldığım tek oje olan Scorching Haute.





Scorching Haute şeffaf oje içinde bol miktarda morumsu fuşya simden oluşuyor. Gördüğüm kadarıyla ojede iki boy sim kullanılmış. Sim boyutlarının küçük olması nedeniyle tırnağa sim almada herhangi bir problem yaşamadım. Sim yoğunluğu nedeniyle hem kendi başına, hem de oje üzerine kullanılabilecek bir yapıya sahip. Sürerken sürükleyerek değil de nokta nokta hareketlerle sürmekte yarar var, çünkü sürükleyerek sürünce eşit dağılmıyor. 

Ben tek başına sürmeyi denedim. İnce sürdüğünüzde sim tırnağa daha az geliyor, dolayısıyla oje üstüne kullanılabilir bir hal alıyor. Kalın kat ile sim miktarı bayağı yoğunlaşıyor, böylece tek başına sürülebiliyor.

Tek başına kullanıldığında çok güzel ve göz alıcı duruyor olsa da kalıcılığı fazla değil, üst cilaya rağmen oje resmen tırnaktan soyularak çıkıyor, bu kısmı pek hoşuma gitmedi. Bu nedenle oje üstüne kullanmak daha mantıklı gelebilir. Haliyle simden dolayı biraz pütürlü bir his veriyor ama tek kat üst cilayla bu pürüzlü hissi gidermek mümkün.

Aşağıda ojenin iki kalın kat halinde sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.







Aşağıdaki de tek ince kat hali..


Oje maccosmetics.com.tr'da şu an mevcut ve 30TL'lik bir fiyata sahip. Temparature Rising koleksiyonunun ruj yazısına buradan, lipglass yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

6 yorum :

  1. Rengi icin olumsuzluklara deger sanki.. nasil guzel ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk muhteşem gerçekten, insan gözlerini alamıyor.

      Sil
  2. hafta sonu denedim bunu tırnağımda bayıldım ama 30 tl fazla geldi güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet fiyat olarak yüksek biraz. Ben yine de dayanamadım. :)

      Sil
  3. Çok mükemmel görünüyor gerçekten cıvıl cıvıl:) Ama fiyatı biraz tuzlu. Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet fiyat olarak biraz pahalı maalesef.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...