21 Mayıs 2013 Salı

MAC Ripe for Love Allık


MAC Temparature Rising koleksiyon yazılarımı Ripe for Love allık ile bitiriyorum. Koleksiyondan biri canlı koyu pembe/fuşya renkli, diğeri şeftali renkli olmak üzere iki allık çıktı. Ben şeftali tonlu olan Ripe for Love'ı seçtim.





Ripe for Love turuncu ve mercan alt tonlara sahip, şeftali renkli, içinde çok ince, hafif ışıltılar olan Satin yapılı bir allık. İçindeki ışıltılar sayesinde yanaklara hafif ışıltılı, sağlıklı bir görüntü veriyor. Yapısı güzel, pigmentli bir allık, dolayısıyla tam rengini veriyor. 


Swatch
(Sağda dağıtılarak sürülmüş halini görmektesiniz)


Yanakta hafif sürülmüş duruşu da aşağıdaki gibi..


Sonuç itibariyle gayet alınabilir, güzel, pigmentli bir allık. Yanakta duruşu çok hoş. Kulanımı kolay, istenildiğinde hafif bir şekilde sürülüp doğal bir görüntü elde edilebiliyor. Tek eksi yönü 75TL'lik fiyatı. MAC ürünlerinin fiyatları son zamanlarda bayağı uçmuş durumda maalesef. 

75TL'lik fiyatı göze alıyorsanız şu an bu allık maccosmetics.com.tr'de mevcut. Temparature Rising koleksiyonundan aldığım diğer ürün yazılarını burada, burada, burada ve burada bulabilirsiniz.

15 yorum :

  1. Allık inanılmaz güzel görünüyor! Ama fiyatı da bir o kadar geri çekilmeye sebep :/
    İyi günlerde kullanın, çok güzel bir seçim yapmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Fiyatını çok yüksek tutmuşlar, normal allıkları 68TL yapmışlar zaten. :/

      Sil
  2. Son dönemlerde Mac fiyatları çok abarttı. Artık almaya elim gitmiyor, ayrıca milletin cebindeki parayı alabilmek için habire koleksiyon çıkarıyorlar. Bu allığı swatchlardan beğenmiştim ama mercan renkli diğer 100bin allıktan bir farkı yok yakından görünce. Koleksiyonuma olmayan renkleri eklemeye çalışıyorum artık ve Mac de artık yaratıcı bir şeyler çıkarmıyor. Ben de gidip biraz daha fazla para verip hem gramaj olarak fazla hem de yapı olarak daha iyi olan Guerlain falan almaya çalışıyorum. Hele ki Riri woo gibi ruby woo'nun aynı rengi olan bir ürünü kaktırma çalışmalarını sinir bozucu buluyorum.

    Tüm kinimi kustum sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatları aşırı arttırdılar. Geçen yıldan beri pek çok ürüne 10TL civarı zam gelmiş. Koleksiyon fiyatları da oldukça yüksek. Riri Woo'yu bilmeden aldım, neyseki yurtdışından aldığımdan burada satılan kazık fiyata gelmedi. Artık satacağım ya da blogda hediye edeceğim.

      Bu koleksiyonu da yurtdışından alacaktım ama Türkiye'de daha önce çıkınca bir an önce kavuşmak için buradan aldım. Bence bu güzel bir koleksiyon, bu allıkta oldukça kaliteli ama fiyatlar çok yüksek. Keşke yurtdışı fiyatlarına yaklaştırsalar da daha çok kişi alsa.

      Sil
  3. the Balm Hot Mamaya benzettim.Çok güzel rengi güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. the Balm Hot Mama daha ışıltılı ve daha şeftali renkli sanıyorum.

      Sil
    2. Aynen Cansuya katılıyorum renk olarak benzetsende alakaları yok hot mama çok çok daha ışıltılı ve koyu şeftalimsi

      Sil
    3. Tabi hot mama daha ışıltılı :)

      Sil
    4. Bir de Hot Mama'da mercan alt ton yok. :)

      Sil
  4. Renk güzelmiş ama muadili bulunamayacak türden değil, fiyatı epey pahalı geldi, mugene arkadaşa katılıyorum madem bu fiyat daha yaratıcı ürünler bekliyorum bende sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yurtdışında 23$'a satılan bir allığı burada 75TL'ye satanlar utansın diyorum.

      Sil
  5. Rengine ve tenindeki duruşuna bayıldım ! Güle güle kullan. :))

    YanıtlaSil
  6. Mac'in her ürününe aşığım, her zaman farklı ve kaliteli ürünler/seriler çıkarıyor ancak Mac'ten alışveriş yapınca biliyorum ki verdiğim parayla başka bir mağazadan iki kat alışveriş yapabilirim. Her ne kadar kaliteli olduğunu bilsem de içim elvermiyor. Ama bu allığın tonu çok güzelmiş :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) MAC Türkiye maalesef fiyatları çok abarttı, yanına yaklaşılmıyor. :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...