20 Mayıs 2013 Pazartesi

MAC Bare My Soul Dörtlü Far


Bugünkü ilk yazımda MAC Temparature Rising koleksiyonundan aldığım tek dörtlü far paleti olan Bare My Soul'u göstermek istiyorum. (Bu koleksiyondan iki adet palet çıkmıştı.)

Koleksiyondaki diğer ürünler gibi far paletleri de bronz/kahve ambalaja sahip. Ben bu ambalajları çok sevdim. Siyahtan çok daha göz alıcı bence.





Bare My Soul natürel/kahve ağırlıklı bir palet diyebiliriz. İçinde bulunan farlardan Romantico gri tonlu açık kahve, Bare My Soul altın, Friendly kızıl alt tonlu kahverengi ve Rio ışığına göre kahverengi de görülebilen koyu yeşil olarak tanımlanabilir. Özellikle Rio değişik bir renk. Ambalajda yemyeşil görünüyor ama tene sürüldüğünde kahve tonları ortaya çıkıyor.


Farların yapısını ve pigmentasyonunu genel olarak beğendim. Sadece Rio yapı olarak biraz sert ama pigmentasyonu kötü değil. Paletteki Rio dışındaki farların başka markalarda bol miktarda muadili var. Rio da tahminime göre MAC Club'a benziyor ancak bende Club olmadığından karşılaştıramıyorum.

Swatch
(Üst sol Romantica, Üst sağ Bare My Soul, Alt sol Friendly, Alt sağ Rio)


Bu paletle bir de makyaj denemesi yaptım. Bu makyajda üst ve alt göz kapağının iç kısmında Romantico, üst göz kapağının ortasında Friendly, üst göz kapağının dış kısmında, crease bölgesinde ve alt göz kapağında  Rio, crease bölgesinin genelinde Bare My Soul kullandım. Göz kalemi ve rimelle tamamlandım.




Sonuç olarak renkler çok değişik olmadığından ve palet 135TL'lik yüksek bir fiyata sahip olduğundan herkese hitap etmeyecektir ancak pigmentasyon açısından ben memnun kaldım. Severek kullanacağımı düşünüyorum.

Bare My Soul şu an maccosmetics.com.tr'de stokta mevcut.

Temparature Rising koleksiyonunun diğer ürün yazılarını burada, burada ve burada bulabilirsiniz.

10 yorum :

  1. yine her zamanki gibi muhteşem bir makyaj olmuş :) palet güzel ama fiyatı fazla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Evet MAC fiyatları iyice uçurdu. Yurtdışından almak artık daha mantıklı gibi.

      Sil
  2. Makyaj harika olmuş! Paletteki renkler de çok güzel ama resmen Yves Saint Laurent'e ait paletlerle aynı fiyatta. MAC'ten alınmasının en anlamsız şey olduğunu düşündüğüm ürün serisi bu dörtlüler :/
    İyi günlerde kullanın siz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet MAC fiyatları high endlere yaklaştı. Bunun sonu ne olacak bilmiyorum.

      Sil
  3. Aklım kaldı bu palette ama ben de club olduğu için es geçtim fiyatlar birazcık daha düşük olsa 2 paleti de alırdım. Ama makyaj süper olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Benim de Temparature Rising quadda aklım kaldı ama dediğin gibi çok pahalı. Bunu bile alırken bayağı düşündüm. Umudum Elca'ya düşmesi..

      Sil
  4. renkler çok güzel ama fiyat çok fena..:-((

    YanıtlaSil
  5. en çok bu ürünü beğenmiştim bu koleksiyonda birde bronz tonlu ruju senin aldığını güzel günlerde kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Koleksiyondaki iki enteresan ürün bunlar zaten, keşke fiyatları daha ulaşılabilir olsa.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...