29 Mayıs 2013 Çarşamba

China Glaze Hologram Koleksiyonu 2


China Glaze Hologram koleksiyonunun ikinci yazısını gecikmeli olarak yazıyorum. Bu aralar havalardan mıdır nedir bir rehavet, bir rehavet ki sormayın. İşten eve geldiğimde hiç bir şey yapasım gelmiyor. Çöküp kalıyorum.

Bildiğiniz gibi burada yazdığım Hologram koleksiyonu yazısında bu koleksiyondan 3 renk göstermiştim, bu yazıda da kalan 3 rengi göstermek istiyorum. Ojelerin yapıları konusundaki yorumlarımı ilk yazıda ayrıntılı olarak yazmıştım. Ekleyebileceğim tek şey koyu renklerin yapılarının açık renklerden daha iyi olduğu.. Yani bu yazıda görülen 3 rengin sürümü ilk yazıda gösterdiğim 3'e göre daha kolay ama yine de ilk yazıda yazdığım sorunlar bu ojelerde de daha az olmakla birlikte mevcut. Şimdi gelelim kalan renklerin resimlerine..

Strap on Your Moonboots, lacivert holografik bir oje. Rengi gerçekten çok hoş, keşke holografik etkisi daha yüksek olsaydı. İki kat sürmek tam kapatıcılık için yeterli.. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






When Stars Collide, mürdüm/vişne çürüğü renkli holografik bir oje.. Bu rengin holografik etkileri diğerlerine göre biraz daha fazla. Koleksiyondaki en beğendiğim oje oldu. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak Galactic Gray koyu gri holografik bir oje.. Holografik etkisi When Stars Collide gibi koleksiyondaki diğer ojelere göre daha güçlü diyebilirim. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Sonuç olarak bu yazıda gösterdiğim ojeler özellikle renk olarak ilk yazıda gösterdiklerimden daha alınabilirler.  Eğer koleksiyondan ille de oje almak isterseniz When Stars Collide ve Galactic Gray'i önerebilirim ancak ilk yazıda yazdığım problemlerin az da olsa bu ojelerde de bulunduğunu aklınızda bulundurmalısınız.

China Glaze Hologram ojeleri Kozmetik Site'den edinebilirsiniz.

2 yorum :

  1. Ben de 2 renk kestirmiştim gözüme ama bu swatch'ları görünce vazgeçtim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence fiyatlarına değmediler, bunlardan daha ucuz fiyata daha iyi holografik ojeler mevcut.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...