1 Şubat 2013 Cuma

Yves Rocher 90'lar Partisi!

Geçen hafta Yves Rocher'in düzenlediği harika bir partiye katıldım. Muhtemelen diğer makyaj bloglarında partiyle ilgili pek çok ayrıntıyı görmüşsünüzdür ama ben de yazmasam olmazdı çünkü gerçekten çok eğlendik. :) Chunli Beauty, Shewolf Beauty, Güzellik Kazanı, Makyaj Blogum, Mavi Ojeli Kız, Nimo Stylo, Beauty and Sweets (ki kendisiyle akşam boyunca bol bol sohbet ettim ve tanıştığıma çok memnun oldum), Sevda'nın Dünyası blogları ile birlikte akşam boyunca beraberdik.

Partinin 90'lar temalı olması çok iyi düşünülmüştü. 90'larda çocukluktan genç kızlığa geçiş yapan ben o yıllarla ilgili pek çok ayrıntıyı hala hatırlıyormuşum, onu anladım. Herşey sanki dünmüş gibi, çok tuhaf..

Partide öncelikle Yves Rocher makyaj uzmanı Cem Bozkurterdem'den makyajla ilgili faydalı bilgiler aldık. İsteyenler makyaj uygulaması yaptırdı.

Beauty and Sweets blogu sahibesi İnci'yi göz makyajında gölgeleme ile ilgili bilgi alırken ve makyaj yaptırırken fotoğrafladım.


Elbette çantadaki makyaj malzemelerinin fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedim. :)



Partideki ikramlar bile 90'lar temalıydı. Tetris, Mario, Denver kurabiyeleri, Susam Sokağı karakterleri ve Alf şeklinde hazırlanmış cupcake'ler vardı ve hepsi muhteşemdi.



Kurabiye canavarı cupcake'ine özellikle bayıldım. :)


Evime götürdüğüm Denver kurabiyesi.. 90lı yıllarda çocuk olanlar Denver'ı mutlaka hatırlarlar. 


Ayrıca oyunlar oynamayı da ihmal etmedik. Solo Test ve balık tutma oyunumuz vardı. Balık tutma oyununu küçükken çok severdim. Hatta geçenlerde aklıma gelmiş, olsada oynasam diye aklımdan geçirmiştim. Bulursam ben de eve bir tane almak istiyorum. Sanırım hiç büyümeyeceğim.


Gece boyunca DJ'imiz Özge Tığlı bizi 90'lı yılların Türkçe pop şarkılarıyla coşturdu. Arkada geceyle ilgili twitlerin gösterildiği pano var. Panoda da Güzellik Kazanı! :)


Akşamın ilerleyen saatlerinde bir de yarışma yapıldı. Niran Hanım bize 90'lı yıllarla ilgili sorular sordu, bilenler hediyeler kazandı.


Ben de bir soruyu bildim ve Kermit oyuncağı kazandım! Küçükken de Kermit'im vardı, o aklıma geldi. Nereden nereye.. :)


Yves Rocher elimiz boş göndermedi. İçinde Yves Rocher ürünleriyle dolu bir kutuyla uğurlandık.


Yves Rocher ürünlerini ilk kez kullanacağım, o yüzden kutuyu görünce heyecanlandım. Ayrıca beni heyecanlandıran başka bir konu da Yves Rocher'in Beyoğlu'nda mağaza açması.. Genelde kozmetik alışverişlerimi işyerime çok yakın olan İstiklal Caddesi'nden yapıyorum, bu nedenle mağazayı görünce çok sevindim. Nerede olduğunu merak edenler için yeri Beyoğlu İş Merkezi'nin girişinde, Odakule'nin tam karşısında.. :D Bundan sonra sık sık uğrayacağım bir yer olacak. 

Bu güzel gece için Yves Rocher'e ve özellikle Niran Hanım'a çok teşekkür ederim. :)

6 yorum :

  1. Ordaki sexy pulp dolgunlaştırıcı ruj sanırım etkilimi gerçekten denenizmi ?

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bir geceydi, tekrar görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy ben de konu olmsum postuna:) ben de cok memnun oldum sohbetimizdan:) tekrarlayalim muhakkak. Kutudan cikan eyelinera ayrica bi bayildim

    YanıtlaSil
  4. çok hoş bir parti olmuş kurabiyeler müthiş, hediyeler de!

    YanıtlaSil
  5. Kermiiit! Çok güzel bir geceydi, yeniden görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...