20 Aralık 2012 Perşembe

MAC Superb Extra Dimension Skinfinish

Yazılarıma MAC Glamour Daze ürünleriyle devam ediyorum. Sırada koleksiyonun en nadide parçalarından biri olan Superb Extra Dimension Skinfinish var.



Koleksiyondan iki Extra Dimension Skinfinish çıkmıştı. Whisper of Gilt ve Superb.. Whisper of Gilt açık altın/dore tonluydu. Elimde pek çok altın tonlu aydınlatıcı olduğundan metalik, şampanya/nude tonlarındaki Superb'i tercih ettim.


Mineralize Skinfinish'leri çok severim ancak Extra Dimension Skinfinish'i ilk kez deniyorum. Yapısı gerçekten çok hoş ve daha önce denediğim hiç bir aydınlatıcı ürüne benzemiyor. Aydınlatıcı olarak düşünülebilecek bir ürün olsa da açık-açık buğday tenlilerde hafif bir allık olarak kullanılabilecek kadar renk verdiğini söyleyebilirim.

Swatch


Superb Extra Dimension Skinfinish'i elimde benzer olduğunu düşündüğüm diğer aydınlatıcılarla karşılaştırdım ve hiç birine benzemediğine kanaat getirdim. En yakını MAC Soft & Gentle MSF'ydi ancak Superb bariz şekilde daha koyu kaçıyor.

Soldan sağa: MAC Superb EDS - MAC Soft & Gentle MSF - MAC Candlelight MSF - theBalm Mary Lou Manizer - NARS Albatros


Superb'in Sürümünde hiç bir problemle karşılaşmadım. Kolay uygulandı, yanaklarıma hafif bir renk ve çok hoş bir ışıltı verdi. Duruşunu gerçekten çok beğendim.



Maalesef Superb oldukça pahalı bir ürün. Fiyatı 80TL civarı bir şeydi. Bir MAC koleksiyoneri olarak alırken fiyatına bakmadım bile ancak pek çok kişi eminim bir aydınlatıcı için pahalı olduğunu düşünecektir. Şahsen MAC'in Türkiye'deki fiyatlarından ve sürekli zam yapılmasından ben de hiç memnun değilim. Bu nedenle bir zamanlar her koleksiyondan bir şeyler alırken şimdi çoğu koleksiyonu pas geçiyor, alacaklarımı da iyice ölçüp tartarak alıyor, Elca'ya düşecek ürünleri bekliyorum. 

MAC'in Türkiye'deki fiyat politikası dışında ürün hakkında herhangi bir şikayetim yok. Güzel ve farklı bir ürün.. MAC mağazalarında artık bulunabildiğini hiç sanmıyorum çünkü ben koleksiyonun çıkışının ikinci günü, sabah gittiğimde sonuncuyu almıştım ama yine de bulabilirseniz bir bakın derim. 

11 yorum :

  1. betty lou manizer a biraz daha yakın rengi sanki. ama betty daha turuncu :/

    YanıtlaSil
  2. ben cok geç kesfedip gittiğimde uzun zamandır sold out tı. Mac fiyat politikasından dolayı artık Mac a ugramasam da bu msf in iki rengi için de gozumu karartmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yeterli sayıda ürün gelmediğinden ilk gün bitiveriyor. Zamanında çok elim boş dönmüşlüğüm var. :(

      Sil
  3. ah güzelim şu postları daha erken yapsan da gidip almaya gittiğimizde boş boş dönmesek. marlyn monroe koleksiyonundaki kırmızı rujda da aynısını yaşadık. acı bize yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla haklısınız. Yazıları biraz geç yazabiliyorum. Bundan sonra daha zamanında yazmaya çalışacağım.

      Sil
  4. merhaba, ben lenslerinizi cok begendim,markası ve rengi nedir acaba??

    YanıtlaSil
  5. Lensler cok guzel duruyor yeniler boyle dogal durmuyor galiba..

    YanıtlaSil
  6. Lensler gercekten cok guzel ve dogal duruyor simdikiler boyle duruyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yenileri maalesef böyle durmuyor. Daha yeşilimsi ve daha kalın hareliler. :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...