14 Aralık 2012 Cuma

Golden Rose Jolly Jewels 115

Bugünkü ikinci yazım yine bir oje yazısı.. Bu aralar ojelere sarmış durumdayım, çok fazla oje aldım. Hatta Instagram hesabımda da ojelerimi şöyle bir göstermiştim.

Yazı konumuza gelirsek, Golden Rose geçtiğimiz günlerde çok farklı bir koleksiyon çıkarttı: Jolly Jewels. Kozmetik ve oje bloglarını takip eden izleyicilerimin bu seriden mutlaka haberi vardır. Bu seri çeşit çeşit yoğun simli ojelerden oluşuyor. Simli ojeleri çok sevdiğimden ve bu serideki ojeleri son zamanlarda sardığım indie ojelere benzettiğimden, Golden Rose Store'da çıkar çıkmaz tüm ojeler için hemen siparişimi geçtim. Biraz sorunlu bir alışveriş oldu, başkalarına siparişleri hemen ulaştığı halde bana ancak ben uyarınca 5. günde ojeleri gönderdiler, böylece gelmeleri iş seyahatime denk geldi vs. Kısaca çok istememe rağmen maalesef ojeleri elime almam 10 gün kadar sürdü. Bu nedenle de bir daha Golden Rose Store'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Ojelere gelirsek, Instagram'da toplu bir resimlerini çekmiştim. Burada görebilirsiniz. Yukarıda yazdığım gibi koleksiyon yoğun simli ojelerden oluşuyor. İlk olarak beyaz tabanlı, rengarenk simlerden oluşan 115 numarasını denedim:


Oje beyaz zemin içinde iki boyda rengarenk beşgen simlerden oluşuyor.. 


115 için yoğun yapılı bir oje denebilir ancak bu yapı tamamen simlerin çok yoğun olmasından kaynaklanmakta.. Dolayısıyla sürerken simleri eşit dağıtmak için uğraşmaya gerek kalmıyor çünkü gayet yoğun bir şekilde tırnağa aktarılabiliyorlar. Bu açıdan sürerken fazla zorlanmadım, hatta oldukça kolay sürdüm. Ayrıca kolay kuruduğunu da belirtmem gerek..

İstenildiğinde hem tek başına, hem başka ojeler üzerine kullanılabilir bir ürün.. Ben tek başına iki kat kullandım ancak parlak beyaz oje üzerine de güzel olacağı kanaatindeyim çünkü taban rengi biraz daha gri/kirli bir beyaz gibi ve tırnak çizgisi iki katta birazcık görülebiliyor. Çok simli olması dolayısıyla pütürlü bir yapısı var, bu nedenle üst cila şart. Ayrıca folyo yöntemi kullanılmazsa tırnaklardan kazınarak çıkma durumu söz konusu.. 

Aşağıdaki resimlerde ojenin iki kat + Seche Vite Top Coat şeklinde uygulanmış halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


Başka bir iç mekan..


Dış mekan, gölgede..


Yakın plan..


Güneşte..


Ojeyi genel olarak sevdim. Simleri tırnağa almak için uğraşmıyor olmak güzel bir özellik. Fiyat olarak diğer Golden Rose ojelere göre bir hayli pahalı denebilir. Zira Jolly Jewels ojeleri 6,25TL'ye satılmakta.. Yine de ojenin özelliklerini ve sıradan bir oje olamamasını göz önüne aldığımdan makul geldi. Fiyatını pahalı bulmazsanız ve simli ojeleri seviyorsanız bu seriye bakmanızı tavsiye ederim.

8 yorum :

  1. Görünüşü çok güzel,şeker gibi :)

    YanıtlaSil
  2. benimki ertesi gün elimdeydi :o şaşırdım. şurada denemiştim 115'İ ben de :) http://www.kontesce.blogspot.com/2012/12/china-glaze-white-on-white-golden-rose.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da çok yakışmış. :) Benden sonra başkalarına da uzun süre göndermemişler, herhalde tedarik sorunu var. :(

      Sil
  3. Hep 115 i deniyorsunuz diğer ojeleri de merak ediyorumm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhalde en orjinali o göründüğünden herkes ilk 115'i denedi. :)

      Sil
  4. cokkkk seker bende istiyorummmmmmmm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, Golden Rose satan yerlerde bulabilirsiniz. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...