3 Aralık 2012 Pazartesi

Dalan d'Olive Şampuan ve Saç Kremi

Hatırlarsanız Kozmoda.com ile geçtiğimiz günlerde bir hediye çekilişi düzenlemiştik. Bu çekilişle hediye edeceğimiz Dalan d'Olive şampuan ve saç kremini Kozmoda sayesinde ben de deneme şansı buldum. Bu şampuanla saç kremini bir süredir kullanıyorum. Artık yazısını yazma vakti geldi.

Öncelikle Kozmoda'nın ürünleri harika paketlediğini belirtmem gerek. Genelde şampuan türü ürünler kargolanması riskli, kolayca akabilen ürünlerdir ancak ürünler öyle iyi paketlenmişti ki akma şansı hiç yoktu.


Ürünlerin ambalajları ise aşağıdaki gibi.. Şampuan 400ml, saç kremi 200ml.


Öncelikle şunu belirtmeliyim şampuan ve saç kremlerinden çok fazla beklentim yok. Sadece şampuan güzel köpürsün, saçımı sertleştirmesin, saç kremi de saçımı yumuşatıp kolay açılmasını sağlasın yeter.. Sürekli şampuan/saç kremi değiştiririm çünkü sürekli aynı şeyi kullanmayı sevmiyorum.

Şeffaf yapılı Dalan d'Olive şampuan çok çabuk köpürüyor, hatta elinize aldığınız anda köpürmeye başlıyor denebilir. Saçları şampuandan durulayınca gıcır gıcır bir his oluyor ancak saçları sertleştirmiyor. Daha doğrusu saçları ne sertleştiriyor, ne de yumuşatıyor. Hoş ve hafif bir kokusu var. Saç kremi ise görevini yapıyor, saçları yumuşatıyor. Az miktarda, sadece uçlarda kullanıldığında saçta ağırlık yapmıyor.

Şampuanın yapısı aşağıdaki gibi.. Şeffaf, yeşilimtrak bir rengi var.


Saç kremi ise sıvı-krem değil, daha çok krem yapılı..


Şampuanın içeriği ve ambalajının arka tarafı.. Maalesef şampuanda sülfat bulunuyor.


Dalan d'Olive şampuan 7TL, saç kremi 6TL gibi uygun fiyatlara sahip. Kozmoda.com'da buradan ve buradan alabilirsiniz. Ayrıca burada şampuan, saç kremi, el vücut kremi, zeytinyağlı vücut yağı, duş jeli, zeytinyağlı kalıp sabundan oluşan Dalan d'Olive hediye seti mevcut..

Hatırlatmak isterim ki çekiliş ile Dalan d'Olive şampuan ve saç kremi kazanma şansınız hala devam ediyor. Bugün 20:00'ye kadar buraya tıklayarak çekilişimize katılabilirsiniz! Bol şanslar..

2 yorum :

  1. Şampuanda maalesef sülfat var demişsin ama bu durumda köpürme beklentinden vazgeçmen lazım... Zira sülfatsız şampuanlar köpürmez. Köpürmesi şampuanın daha iyi temizlediği anlamına da gelmiyor zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanın tek köpürmesini sağlayan içerik sülfat değil. Şu an HC Hair Care sülfatsız şampuan kullanıyorum ve sülfatlılar kadar çok olmasa da hem köpürüyor, hem de temizliyor. Şu ana kadar kullandığım köpürmeyen şampuanlar saçlarımda sabit kalıp hiç temizlemediler maalesef..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...