25 Kasım 2012 Pazar

Flormar Wild Koleksiyonu CW03 Far ve CW25 Ruj

Mutlu Pazarlar! Flormar Wild koleksiyonundan ojeleri burada ve burada yorumlamıştım. Bugün de yine Wild koleksiyonundan CW03 far ve CW25 ruju göstermek istiyorum.

Hem farın, hem de rujun ambalajları Wild koleksiyon ojelerinde olduğu gibi vahşi doğa konseptine uygun olarak leopar desenli düşünülmüş.



CW03 far için bronzumsu etkiler de bulunduran, kızıllığı fazla olmayan, orta koyulukta, ışıltılı bir kahverengi denebilir. Tende ambalajında göründüğünden daha açık görünen bu farın ışıltısını, pigmentasyonunu, fazla tozutmayan yapısını gerçekten beğendim. Rengini hemen veren ve kolay karıştırılan, kullanımı kolay bir far diyebilirim. Aşağıda görüldüğü gibi farın üzerinde de leopar deseni bulunuyor.


CW25 ise kahve alt tonlu, bej bir ruj.. Muhtemelen kendim alacak olsam tercih etmeyeceğim bir renk olurdu ancak tenime tahmin ettiğimden daha iyi gitti. Oldukça kalıcı ve pigmentli bir ruj ancak altına nemlendirici sürülmezse dudakları bir hayli kurutabiliyor. Tek eksi yönü de bu.. 


Swatchlar


Bu ürünleri kullanarak bir de makyaj yaptım. Makyajda dudakta sadece CW25 ruju, göz makyajının genelinde de CW03 farı kullandım. Sadece crease bölgesinin üst kısmında bir miktar MAC Snow Season Mineralize far, kaş altında MAC Fresh Ice Mineralize far, alt ve üst göz kapağında Oriflame Gold kahverengi göz kalemi ve Maybelline Colossal kahverengi rimel mevcut.. Buna ek olarak yanaklarda burada tanıttığım Flormar Jewel Gold Terracotta pudrayı kullandım.







Kısaca far ve ruj ile ilgili görüşlerim böyle.. Ayrıca elimde bu koleksiyondan bir pudra ve allık mevcut. Onların da yorumları yakında gelecek. Peki siz Flormar'ın Wild koleksiyon makyaj ürünlerini nasıl buldunuz? Hangi renkler hoşunuza gitti?

* Ürünler Flormar tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir.

10 yorum :

  1. tatlım bu ruj çok yakışmış cidden. bana mavi far denk geldi çok beğendim. keşke bu ruj denk gelseydi tam benlik renkler. kendim de maskarasını almıştım çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :D Ben yakışmaz sanıyordum, genelde kahve tonlu rujlar bende kötü duruyor ama yanıldım. Farın mavisini gördüm, o da güzele benziyor. Flormar bence farların kalitesini arttırmış.

      Sil
  2. Farın rengi ne kadar güzelmiş!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, tek başına sürülebilecek renklerden :)

      Sil
  3. merhaba sana da ne sürsen nasıl sürsen yakışıyor ama ben flormar golden rose gibi ürünleri kalitesiz buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Golden Rose makyaj ürünlerinde kalitesiz olanlar var ama bence Flormar son zamanlarda kalitesini bayağı arttırdı.

      Sil
  4. herzamanki gibi cok sevindim yazmana. seni ciddi ciddi özledim yazmadigin zaman icerisinde :)
    Burda taktigin lensler Quartzolarmi? cok cok yakismis ve dogal durmus :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Biraz ara vermek iyi geldi işte.. Evet bunlar Quartzo'larım. Diğer Solotica lenslere elim gitmiyor çünkü bu renk çok güzel :)

      Sil
  5. Bu lensinin tam olarak adi ne acaba?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...