14 Kasım 2012 Çarşamba

Flormar Wild Nails CW102

Flormar Wild Nails'in CW104 ojesinin yazısını dün burada yazmıştım. CW104 dün de yazdığım gibi Flormar tarafından bana gönderilmişti. Çok memnun kalınca koleksiyonun bir diğer farklı ve güzel ojesi olan CW102'yi gidip satın aldım.


CW102 yapı olarak CW104'e çok benziyor. Bu da içinde ince gümüş ışıltılar bulunan metalik bir yeşil.. Yeşili biraz petrol yeşiline çalıyor denebilir. Yeşil ojelere yeni yeni alışan biri olarak bu rengi çok sevdim. CW104 gibi yapısı biraz yoğun ama sürümü kolay, fırça izleri biraz belli oluyor. Yine pigmentli bir oje ancak tırnağı tam kapatması için iki kat gerekiyor. Aşağıda da iki kat sürülmüş halini görüyorsunuz.

İç mekan, pencereye doğru..


Dış mekan, gölgede..


Flaşlı..


Ojeyi Taksim Flormar mağazasından 5,50TL'ye aldım. Yerli marka olması dolayısıyla pek çok kişiye bu fiyat pahalı geliyor olabilir ancak ojenin kalitesinden dolayı bu fiyatı hakettiğini düşünüyorum. Keşke Flormar fırçaları biraz daha geniş yapsa.. O zaman harika olacak.

Flormar'ın Duochrome ojelerinin yazısı da hafta sonu gelecek. Beklemede kalmanız şiddetle tavsiye edilir. :)

8 yorum :

  1. bu tonda yeşili bir türlü sevmedim,sevemedimm :(
    amaa tırnaklarının dibini boş bırakarak temiz görünümlü oje sürüşüne bayıldım,çok denedim bunu beceremedim bi türlü :)))
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. bayıldımmm tek kelimeyle kesinlikle alacağım :))

    YanıtlaSil
  3. Bende merak ediyorum bu kadar düzgün ve güzel bir şekilde üstelik hiç bir yere bulaştırmadan nasıl tırnaklarınıza ojeyi sürebiliyorsunuz?Bu işin bir püf noktası var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gün aşırı oje süre süre düzgün sürmeye alıştım. Eskiden çok bulaştırırdım. Bir de kazara bulaşan olursa asetona batırılmış fırça yardımı ile temizliyorum.

      Sil
  4. çok yakışmış canım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...