24 Ağustos 2012 Cuma

Lush Emotional Brilliance Blogger Partisi

Bol resimli bir yazıya hoşgeldiniz. :)

Lush, geçtiğimiz haftalarda bloggerlar için yeni renkli kozmetik serisi Emotional Brilliance şerefine Suadiye Lush mağazasında bir parti düzenledi. Ben de bu partiye katılarak Lush ürünlerini daha yakından tanıma fırsatı buldum.

Lush markasını hep mağazanın önünden geçerken duyduğum harika kokularla hatırlayan biriyim. Bunun dışında Lush, daha çok sabun sattıklarını düşünerek, katı sabunlarla da aram pek iyi olmadığından uzaktan bakmakla yetindiğim bir markaydı. Markanın yeni çıkardığı renkli kozmetik serisi Emotional Brilliance basın bültenlerini gördüğümde fikir ve ürünler enteresan gelmişti. Özellikle eyelinerları denemek için sabırsızlanıyordum, bu parti vesilesiyle deneme fırsatı buldum. Cilt bakım ürünleri ise aklımı çelmez diye düşünüyordum ama çok fena yanıldım.

Partide bol bol ürün fotoğrafı çektim. Öncelikle sabunlar.. Enteresan görüntüye sahip bir dolu sabun çeşidi vardı ve hepsinin sağladığı yarar ve içeriği üzerinde yazılıydı. Aşağıda sağda görülen, turuncumsu renkli olan Karma'dan bize bir parça hediye ettiler. Muhteşem bir kokusu var.


Diğer sabunlar..


Daha önce ismini çok duyduğum Honey I Washed the Kids.. İçeriğinde bal, balmumu, aloe vera vs. varmış. Aynı zamanda Lush'ın en çok satan sabunuymuş.


Aşağıdaki resimdekiler ise sabun değil.. Hepsi masaj yağı. Kalıp halinde olan bu ürünler cilt üzerinde harika kayıyor ve masaja imkan veriyor. Daha önce bu tarz ürün görmemiştim. Gerçekten enteresan geldi. Mağazada özellikle ortadakini kolumda denedim (kalp şeklinde ve içinde çikolata parçaları olan bir ürün) ve cildime mükemmel bir yumuşaklık verdi. Kokusu da harikaydı. Kendisinden en kısa zamanda bir tane edinmek istiyorum. 


Aşağıda görülenleri ilk görüşte macaron sanabilirsiniz. Ben şahsen ilk önce öyle sandım, ancak bunların her biri birer katı şampuan. Oldukça köpüren ürünler olduklarından saçın üzerinde bir iki çevirmek yeterli oluyormuş. Gerçekten çok enteresan.. Nasıldır merak etmiyor değilim.



Aşağıda gördüğünüz kurabiye, donut ve bilimum tatlı hamur işine benzeyen ürünler ise banyo köpükleri ve banyo tuzları.. Şekerci dükkanı gibi değil mi?




Gelelim renkli kozmetik ürünlerine.. Colour Supplement fondöten tarzı bir ürün. Nemlendirici ile inceltilerek renkli nemlendirici gibi, normal sürerek fondöten gibi ya da yoğun sürülerek kapatıcı gibi kullanılabiliyormuş. Ben mağazada bütün renklere baktım ancak maalesef tam rengimi bulamadım. Light Yellow açık, Dark Yellow koyu geldi. Diğerleri de fazla pembeydi. Yapısı hafif gibiydi, elbette kullanmadan bir şey yazmam zor.


Markanın tek rimeli Eyes Right.. Görüldüğü gibi göz damlası gibi bir ambalajı var ancak içinde fırça mevcut. Maalesef deneme fırsatım olmadı ama enteresan bir ürüne benziyor.


Gelelim Emotional Brilliance ürünlerine.. Aşağıdakiler transparan pudraları.. Yukarıdaki Colour Supplement ürünlerini sabitlemek içinmiş.


Ve Emotional Brilliance serisinin renkli kozmetik ürünleri.. Bu ürünler arasında göz farları, eyelinerlar ve likit rujlar bulunmakta.. Bize söylenen ürünlerin çok amaçlı olduğuydu, yani eyelinerlar gereğinde far olarak, rujlar eyeliner olarak vs. kullanılabiliyorlar. 

Mağazada tanıtım çerçevesinde çok hoş bir oyun oynadık. Aşağıda gördüğünüz, üzerinde bütün ürün renklerini bulunduran yüzey dumanlar içinde döndürülürken, gözümüze çarpan üç rengi söyledik. Bu üç renge göre de on an nasıl bir ruh hali içinde olduğumuzun ufak bir analizi yapıldı. Aynı oyunu siz de sanal olarak www.lushturkey.com web sitesinde oynayabilirsiniz.


Ürünleri aşağıda görebilirsiniz. Yazdığım gibi çok amaçlı kullanılabiliyorlar ancak bazıları eyeliner, bazıları ruj, bazıları far vs. olarak düşünüldüğünden hepsinin fırçası ona göre farklı yapılmış. Bunun yanında ambalaj itibariyle içine kendi fırçamızı rahatça daldırabiliyoruz, yani kendi fırçasına mahkum değiliz. Özellikle kendi eyeliner fırçamı kullanabilecek olmak hoşuma gitti.



Ürünlerden bazılarının swatchları


Bu arada partide yalnız değildim. :) Pek çok blogger arkadaşımı görme şansım oldu. Bu açıdan da çok memnun oldum. Hep birlikte ürünleri inceledik ve güzel bir akşam geçirdik.



Bunlar da akşamın sonunda kısmetime düşenler. Motivasyon eyeliner'ı kendim aldım, diğerleri ise firmanın hediyesiydi. Kısa zamanda ürün yorumları blogda olacak.


Sonuç olarak gerçekten çok güzel bir akşamdı. Tanıştığım o kadar enteresan üründen ancak bu kadarını fotoğraflayabildim. Bir bu kadar daha vardı aslında. Çoğunda aklım kaldı.

Bu güzel akşam için Lush Türkiye PR bölümünden Sinem Hanım'a ve bıkmadan usanmadan ürünler hakkında bize bir dolu bilgi veren Buket Hanım'a teşekkür ederim.

4 yorum :

  1. Ben müsait olmadığımdan katılamamıştım...kozmetik ürünlerini de merak ediyordum, sayende gitmiş kadar oldum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Eyelinerları da deniyoru, yazıları yakında gelecek

      Sil
  2. merhaba honeycolordan aldığınız lensler kaç günde size ulaştı öğrebilirmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi verdiğim sipariş aynı hafta içi Perşembe elimdeydi

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...