14 Haziran 2012 Perşembe

Kozmotrend Pastel alışverişim

Yaklaşık iki hafta önce Kozmotrend'den alışveriş yapmıştım ancak yazmaya yeni vakit bulabiliyorum. Bu aralar çoğu insan gibi ben de sıcaklardan bunalmış durumdayım, içimden yazmak gelmiyor.

Siparişimi Perşembe günü akşam saatlerinde verdim, araya haftasonu girdiğinden Salı sabahı elime geçti. Sadece denemek istediğim bir kaç Pastel ürününü aldım. 50TL üstü kargo bedava olduğundan kargo ücretsizdi. Siparişim aşağıdaki kutuda geldi:


Siparişim olan ürünler köpüklü kağıt ile sıkıca sarılıp lastiklenmişti. Aşağıdaki gibi değildi elbette, ben sipariş geldiğinde kontrol için açıp baktığımdan gevşek bir şekilde tekrar sardım. Kutu içinde ayrıca hediye bir banyo lifi ve çeşitli markaların broşürleri bulunuyordu.


Kutu içinden çıkan çeşitli markaların broşürleri:


Ürünler köpüklü kağıda sarılmaları dışında ayrıca kapalı naylon bir poşet içindeydiler. (Aşağıdaki resimde ürünleri kontrol etmek için açılmış halini görüyorsunuz, normalde bu poşetin ağzı kapalıydı.) Başka firmalardaki poşet açılmadan iade şansı Kozmotrend'de de var mı bilemiyorum ancak ürünlerin karşı tarafın gönderdiği şekilde, açılmadan elime geçtiği bilmek güzel..


Neler aldığıma gelirsek, Pastel'den All Over pudra No.145, Metallics Duo far No.61 Showgirl, Metallics Waterproof kalemler No. 325 ve 329..


Pastel All Over pudra No.145 (solda) ve Metallics Duo far No.61 Showgirl (sağda)


Ürünlerle ilgili yorumlarımı önümüzdeki günlerde blogda bulabileceksiniz. Kozmotrend alışverişimden genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sadece site üzerinden kargo takibi yapılabilse fena olmazdı.

Site adresi: www.kozmotrend.com





17 yorum :

  1. ayy çok güzel şeyler almışsın canım :)güle güle güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, yazınız için teşekkür ederiz. Ürünleri, kutu içeriğine zarar vermeden 7 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsunuz. Alışverişinizden sonra kargo takip numaranız size e-posta ile gönderiliyor ve hesabınız sayfasından da görebiliyorsunuz. Tekrar görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Bilgiler için de teşekkürler. Yazıyı yazarken kargo gönderilme tarihini tam hatırlamadığımdan siteden bakmak istedim ancak nereden bakılıyor bir türlü göremedim. Bir sonraki alışverişte görüşmek üzere :)

      Sil
  3. merak ettim baktım ama öyle bi bilgi bulamadım :D fekat poşet varsa mantığı iade yöntemidir heralde bilemedim şimdi :D güle güle kullan canım, en kısa zaman da yazarsın umarım çünkü o pudrayı bende almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iade oluyormuş, Kozmotrend yorum bırakıp iade olduğunu belirtmiş. Memnuniyet verici bir durum. :) Pudranın yazısı en kısa zamanda gelecek. :D

      Sil
  4. pastel'in bu ikili farı göz makyajında vazgeçilmezlerimden biridir. harika bir seçim yapmışsın :)

    YanıtlaSil
  5. çook hoş renkler güle güle kullan tatlımm

    YanıtlaSil
  6. Pastel ürünleri gerçekten hiç pişman olmucaksın diye umuyorum :))

    Bende yeni bloguma beklerim

    suslugunluk.blogspot.com :)

    YanıtlaSil
  7. Renkler tam yazlık, iyi seçim...

    YanıtlaSil
  8. kozmotrend den ben de cok memnun kalmıstım aldığım hediyeden cok hediye cıkmıs olması da cok etkılemıstı benı:) umarım urunler de ıyıdır ve memnun kalırsın canım, sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı olsun canım :)
    All over pudra yazını merakla bekliyorumm :))

    YanıtlaSil
  10. uff far renklerine bayıldım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  11. Yorumlarınız için çok teşekkürler. Hepsinin yorumları yakında blogda olacak. :)

    YanıtlaSil
  12. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. kozmotrend sitesi aktif değil maalesef )=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım sitelerinde bazı sorunlar vardı. Şimdi çözümlenmiş olması gerek.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...