30 Haziran 2012 Cumartesi

Flormar Jewel Gold Terracotta Dörtlü Far

Flormar'ın Jewel Gold serisinden geçen ay alışveriş yapmış ve terracotta pudrasını burada, bir ojesini de burada tanıtmıştım. Aynı alışverişte bu serinin ayrıca dörtlü terracotta farını almıştım ama bir türlü tanıtmaya fırsat olmamıştı.


Ürün terracotta pudra gibi bronz bir ambalaja sahip..


Bu mini palette tümü sedefli olmak üzere altın, turuncu, lacivert ve grimsi kahve renkler bulunmakta.. Renkler tam yazlık, bu açıdan yazın renkten kaçınmayanları memnun edeceğini düşünüyorum. 



Daha önce de benzer ürün yazılarında belirttiğim gibi bu tarz fırınlanmış ürünler yapışkan bazlarla müthiş performans sağlıyorlar. Bu nedenle hem normal far bazı, hem de yapışkan bir baz olan Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue üzerine swatchladım.

Urban Decay far bazı üzerine:


Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue üzerine:


Tabi yine bu far paleti ile bir deneme makyajı yaptım. Her far yazısında benzer makyaj görmekten bıkanlar için bu sefer daha farklı ve yoğun bir şey denedim. Tabi ki böyle çılgın bir makyajla dışarı çıkacak değilim ancak renklerin görünmesi açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Fotoğraflarda ışıklandırmalar farklı olduğundan renkler değişik görünebilir. Farlar makyajda Too Faced SI Glitter Glue üzerine kullanıldı. (Lensler Solotica Hidrocharme Azul)




Paleti Taksim Flormar mağazasından 33,75TL'ye aldım. Yerli bir palet için fiyat pahalı gelebilir ama ürün kalitesi açısından tatmin edici olduğunu söyleyerek tavsiye edebilirim.

22 yorum :

  1. Cidden çok çılgın bir göz makyajı ama sana yakışıyor ne sürsen yaa :) Güle güle kullan canım çok hoş görünüyor renkler :)

    YanıtlaSil
  2. dışarıda çıkarsın bu makyajla canım ne olmuş,kıyafetin sade olursa olur bence,eline sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe, gece çıkarken belki.. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. turuncunun rengi çok güzelmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkürler, renk gerçekten çok güzel :)

      Sil
  4. Göz makyajlarını çok beğeniyorum. Bu da çok başarılı..

    YanıtlaSil
  5. bence şahane olmuş ve gayet de dışarı çıkılabilir :)

    YanıtlaSil
  6. makyajlarınız çok başarılı ve ilham verici
    blogum;
    http://makyajgunun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. maşşallah ya gözlerin çok güzell :) bu arada kirpiklerin çok güzel özel olarak kullandığın bir ürün var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Sağdaki sütundaki etiketler bölümünden kirpik uzatma bölümünde kullandığım ürünü görebilirsin. :)

      Sil
  8. evet çılgın ama güzel bee. çıkılır ki bununla :)
    kendini reklama vurmuş türk makyaj blogger'larından biri olmadığın için teşekkür ediyorum sana. her geldiğimde yeni ve mantıklı bir ürünü tanıtmış görüyorum seni.

    nolur sen de bozma :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe çok teşekkürler. En sonda firma için yazdığım yorumu kastettiysen ürün firmadan da gelse benim yorumlarım objektif olacaktır. Merak etme :) Zaten olay tatlıya bağlandı ve yorumu sildim.

      Sil
    2. Yok ben gormedim o yorumlari, genel olarak konustum. Gonderilen bir urunu begenmediginde bunu acikca yaziyorsun zaten. Genis bir skalada hosuna giden ne varsa anlatiyorsun. Bir gun mac'den bahsederken ertesi gun flormar'i begendigini soylemekten gocunmuyorsun. 'filanca mua ile bugun falanca urunleri denedim. Hepsinden bir ton aldim, siz de alin.' yapmiyorsun. Bilmem anlatabildim mi ne demek istedigimi :)
      isime yarayacak cok sey ogreniyorum sayende. Tek bir elestirim olacak nacizane: Turkiye sinirlari icerisinde ulasabilecegimiz urunleri tanitmani isterim. Bilincli kozmetik tuketicilerinin aksine, hala benim gibi urunu illa once deneyip sonra almak isteyen bir suru geri kafali takipcin oldugunu dusunuyorum cunku :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. Bedava ürün peşinde olan bloggerlardan olduğumun düşünülmesini istemem. :) Elimden geldiğince yararlı olmaya çalışıyorum. :) Eleştirini dikkate alacağım :D

      Sil
  9. mailine bir bakabilirmisin cansucum.

    YanıtlaSil
  10. çok güzel aman Allahım muhteşem bayıldım gerçekten !

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...