3 Haziran 2012 Pazar

Bitirdiklerim 3..

Bir kaç gündür içimden pek yazmak gelmediğinden sessiz kaldım. Bunun için kusura bakmayın. Geçen hafta başında resimlerini çektiğim 3. bitirdiklerim yazıma hoşgeldiniz.

Yine pek çok şey bitirdim ve özellikle bu yazıyı yazabilmek için atmadım biriktirdim.


1. Good & Health Ozone Therapy Şampuan: LilaKutu'dan çıkan bir şampuandı. Tuhaf ve yoğun bir yapısı vardı. Hatta önce bozuk mu acaba diye düşündüm ama yoğun yapısına rağmen güzel köpürdü ve saçı güzel temizledi. Beni rahatsız eden bir kokusu yoktu. Bunun yanında normal şampuanlardan ekstra bir yararını göremedim. 

2. Oriflame Soothe & Cool Foot Balm: Bir türlü bitmek bilmeyen bu ayak kremi nihayet dibini gördü. Hoş kokulu, gerçekten ayağa sürüldüğünde serinlik hissi veren bir kremdi. Güzel şeftali/nane karışık bir kokusu vardı. Çok koyu kıvamlı bir krem değildi. Ayaklarımı güzel nemlendirdi.

3. Watson's Sesame Street Hand Cream: Ambalajına tav olarak aldığım, ucuz, orta karar bir el kremiydi diyebilirim. Benim çok kuruyan ellerimin 10-15 dakika nemli kalmasını sağladı ancak sonra ellerim tekrar kurudu. Yapısı biraz losyon tarzında.. Ellerimin daha yoğun nemlendiricilere ihtiyacı olduğunu düşünerek tekrar alacağımı sanmıyorum.

4. Oriflame Mango & Yoghurt Body Lotion: Nemlendiriciliği orta karar olan bu vücut losyonunun en güzel özelliği muhteşem kokusuydu. Harika bir meyveli yoğurt kokusu hakimdi. Çok kuru olmayan ciltler için gayet güzel ama ben genelde daha nemlendirici ürünlere ihtiyaç duyuyorum.


5. Nivea Çift Etkili Göz Makyajı Temizleyicisi: Daha önce normalini kullandığım Nivea göz makyajı temizleyicisinin bu sefer çift etkilisi kullandım. Göz makyajını gayet güzel çıkarıyordu ancak iyi çalkalansa bile yağlı bir his bıraktığından çok hoşuma gittiğini söyleyemem. 

6. Maybelline Affinitone Kapatıcı: Bu aslında bitirdiğim ikinci tüp.. 01 Nude Beige rengini kullanıyorum. Maybelline'in daha önce de Great Wear ve Everfresh kapatıcılarını kullanmış ve çok sevmiş biri olarak bunu da çok beğeniyorum. Aslında yapısı Everfresh'ten pek farklı diyemem. Gayet güzel kapatıyor ve göz altlarını kurutmuyor, tekrar tekrar alabileceğim bir ürün..

7. Oriflame ECollagen 3D+ Anti-Wrinkle Day Cream SPF15: Özellikle SPF15 olması dolayısıyla tercih ettiğim bir gündüz kremiydi. Yapısı biraz yoğundu diyebilirim, biraz yedirmek gerekiyordu. Hoş bir kokusu vardı ancak parfümsüz krem tercih edenlere önereceğim bir krem olmaz. Mimik kırışıklıklarımda büyük bir fark görmedim. Tekrar kullanırsam kışın kullanırım. Çünkü yoğun yapısı dolayısıyla yaza pek uygun değil.

8. Activar AC-11 Intensive Eye Repair Cream: LilaKutu'dan çıkan tam boy bir göz kremiydi. Hafif bir yapısı olmasına rağmen göz altlarımı harika nemlendirdi. Gerçekten beğendiğim bir ürün oldu ancak buna rağmen 120TL verip alacağımı sanmıyorum, fiyatı gerçekten çok yüksek.. 

9. Maybelline Dream Mousse Concealer: Maybelline kapatıcılarının hayranı olarak bu kapatıcıyı da kötü bulmadım. Bunun yanında Affinitone kapatıcıyı her zaman Dream Mousse'a tercih ederim, zira kapatıcılığı iyi de olsa bu kapatıcı göz altlarımı azıcık kuruttu.

İşte son zamanlarda bitirdiklerim böyleydi. Ayrıca kutulardan ve çeşitli yerlerden çıkan testerlar için de bir "Denediklerim" yazısı dizisi başlatmayı düşünüyorum. :)

14 yorum :

  1. Maybelline kapatıcı bende kullanmıştım,çokta beğenmiştim.Kapatıcılığı iyiydi ama mimik çizgilerine dolma yaptı biraz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende fazla çizgi yok ama göz kapaklarım yağlı, o yüzden göz kapağımda birikme yaptı.. Yazmayı unutmuşum :)

      Sil
  2. Ben de Maybelline'nin Mineral olan kapaticisini pek begenmistim, uretimden kaldirdilar :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu bende kullanmıştım, çok güzeldi. Gerçi Maybelline likit kapatıcılarının yapıları genelde aynı oluyor :)

      Sil
  3. su kopuk kapaticidan ben cok memnundum artik bulamiyorum online olarak standlarda var mi bilmem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yok, ben de görmedim bir süredir.. Sanırım kaldırmışlar

      Sil
  4. oriflame in ayak kremlerine bayılıyorum :)

    BEnde de birikti yazılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok iyiler. Şu anda da Feet Up Overnight ayak kremini kullanıyorum, müthiş nemlendiriyor. :D

      Sil
  5. Maybelline ürünlerine bayılıyorum. Gerçekten çok güzeller :)
    Canım makyaj fırçaların hakkında yazı yazmayı düşünüyor musun? Hangi fırça ne için, hangi markaları önerirsin gibi :)
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok fazla markadan fırçam yok. Sadece Sigma'lar ve markasız Çin malı fırçalarım var ama Sigma'lar hakkında yazı yazabilirim. :)

      Sil
  6. Oriflame in ayak maskesi çok güzel. Sanırım 2. kutuydu bitirdiğim. İçince she yağı var. Herkese tavsiye ediyorum. ;)

    YanıtlaSil
  7. Oriflame in ayak maskesi çok güzel. Sanırım 2. kutuydu bitirdiğim. İçince she yağı var. Herkese tavsiye ediyorum. ;)

    YanıtlaSil
  8. Oriflame in ayak maskesi çok güzel. 2 kutu bitirdim. İçinde she yağı var. herkese tavsiye ediyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi için teşekkürler, en yakın zamanda deneyeceğim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...