18 Mart 2012 Pazar

MAC Pearlglide Göz Kalemleri

MAC'in geçen hafta satışa sunulan koleksiyonlarından biri olan Vera'dan çıkan Pearlglide göz kalemleri, aslında pek çok MAC sever için yeni değil.. Bu kalemler daha önce de bazı koleksiyonlarla satışa sunulmuştu. İyi haber ise artık daimi olarak MAC'lerde bulunabilecek olmaları..

Bu kalemlerin Black Line rengini daha önce Tartan Tale koleksiyonundan almıştım. Çok sevdiğim ancak bitecek diye kullanmaya kıyamadığım bir üründü. Artık bittiği an yenisini alabileceğimden devamlı kullanabilirim! :)

Pearlglide kalemler gerçekten harikalar.. Yumuşak sürümlü, rengini harika veren, muhteşen ışıltılara sahip olan bu kalemler ayrıca kalıcılar. Elinize sürün, ovun ovun çıkmıyorlar, düşünün yani o derece kalıcılar.. Bendeki Black Line'dan bu özelliklerini bildiğimden koleksiyon çıktığı gün gidip 5 rengini daha aldım. Tek almadığım renk olan Black Swan'da da aklım kaldı, kısa zamanda edineceğim.


Black Line için altın ışıltılı siyah, Lord It Up için kahve bronz, Undercurrent için bol ışıltılı deniz yeşili, Industrial için orta koyulukta ışıltılı mavi/gri, Designer Purple için ışıltılı mor, Petrol Blue için ışıltılı lacivert diyebilirim.

Soldan sağa: Black Line, Lord It Up, Undercurrent, Industrial, Designer Purple, Petrol Blue

Daha önce de yazdığım gibi bu kalemler yumuşacıklar ve harika renk veriyorlar. Çok yumuşak olduklarından sürerken pek hata affetmiyorlar. Bunların arasında sadece Industrial kalemin rengi biraz hafif kalıyor ama bir kaç kat geçildiğinde sorun ortadan kalkıyor. 

Swatchlar
Üst sıra soldan sağa: Black Line, Lord It Up, Undercurrent 
Alt sıra soldan sağa: Industrial, Designer Purple, Petrol Blue  

Swatch flaşsız


Swatch flaşlı


Fikir olması açısında kalemleri gözümde de swatchladım. :)

Black Line

Lord It Up

Undercurrent

Industrial

Designer Purple

Petrol Blue

Ek bilgi olarak, bu kalemlerin içinde simler olduğundan göz içinde kullanılmaması gerekiyor. Şahsen ben kullandığımda bir zararını görmedim ama özellikle hassas gözlerde sorun yaşatabilir. Sonuç olarak fiyatları 39TL olan bu kalemleri özellikle yumuşak kalem severlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.

5 yorum :

  1. undercurrent şahane! zaten aklımdaydı, acilen gidip almam lazıım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu hafta bu göz kalemlerinden almayı düşünüyordum, tam denk geldi! Black Line kesinlikle alınacak. Lord it Up'a da bakmam lazım :)

    Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  3. harikaa:D güzel günlerde kullan canımm

    YanıtlaSil
  4. çok kıskandım kalemlerini cnm=)güle güle sür sürüstür:)

    YanıtlaSil
  5. Ya bayıldım bu kalemlerin rengine ve sen çok güzel surmussun çok hoş olmuşlar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...