1 Şubat 2012 Çarşamba

Max Factor Masterpiece Max Rimel ve Kohl Göz Kalemi

Ocak LilaKutu yazımı okuyanlar bilirler, kutumun içinden Max Factor Masterpiece Max rimel ve Kohl 020 Black göz kaleminin deneme boyları çıkmıştı. Bu ürünleri ayrı bir yazıyla yorumlamak istedim.


Öncelikle rimelle başlayalım. Max Factor Masterpiece hakkında daha önce iyi şeyler duymuştum. Açıkçası bu rimel pek dolgunluk vermiyor ancak kirpikleri güzel uzatıyor. Ben üç dört kat sürdüğüm halde topaklaşma da olmadı. Güzel bir rimel ancak dolgunluk istiyorsanız önermem.


Max Factor Kohl göz kalemine gelince.. Yumuşak, kolay sürülen ve rengini çok güzel veren bir kalem. Aşağıdaki resimlerden de göreceğiniz gibi gayet yoğun bir siyah. İyice test etmek için öğleden alt ve üst göz kapaklarıma sürüp karlı havada dışarı çıktım ve akşam 10'a kadar gözümde kaldı. Üst göz kapağıma sürdüğüme pek bir şey olmadı ancak alt göz kapağıma sürdüğüm biraz göz altlarına doğru bulaşmıştı. Yine de başarılı bir kalem.

Sol flaşsız, Sağ flaşlı

Ürünlerin gözde duruşları


Rimeli karşılaştırmanız için sol göz kalemsiz ve rimelsiz..


Ürünlerin tam boy fiyatları: MasterPiece Max rimel 43TL, Kohl göz kalemi 25TL. Tam boylarını alır mısın diye sorarsanız, göz kalemini alabilirim çünkü siyahını gerçekten beğendim ancak rimelin fiyatı bana biraz yüksek geldi. Daha ucuza güzel rimeller bulunabiliyor, o bakımdan sanırım almam. Yine de denediğime memnun olduğum bir ürün olduğunu belirtmem gerek. :)


8 yorum :

  1. Ben nerdeyse 10 yil oldu sanirim Max Factor Masterpiece kullaniyorum tabi arada farkli rimleler deniyorum ama tekrar buna donuyorum. Dedigin gibi dolgunluk vermiyor ama buldugum en guzel rimel, dolgunluk istedigim zmn, Benefit BadGal kullaniyorum birlikte=)))

    YanıtlaSil
  2. kirpikleriniz muhtesem :) masallah da diyelim. benim bloguma da goz atar misiniz? tesekkurler. kozmetikdenizi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Kalem bende çok aktı Cansucum ama ben kıstas değilim, bende her ama HER kalem akar. Rimeli 4 kat sürdüğünde birleye benziyor biraz ama ancak bir Voluminous la 1.5 kat geçmişsin kadar oluyor. Ama ne topaklanma ne yapışma, bu huyunu da çok sevdim. İndirime denk gelirem alırım sanırım rimeli.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle sıradaki rimelim belli oldu. Tam da ihtiyacım vardı :)
    bana da beklerim
    ojesandigi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarınıza teşekkürler. :)

    Kozmo, bu kalem aynı şekilde benim de alt göz kapağımda biraz akma yaptı ama denediğim pek çok kalemden daha güzel bir siyahı var, o kısmı sevdim. Rimeli ben de aynı şekilde indirimde bulursam alırım.

    Bloglarınıza hemen bakıyorum kızlar. :)

    YanıtlaSil
  6. Siyah lensi nerden alıyorsun? Rahat mı? Benim de ara sıra taktığım bir siyah lensim vardı, yalnız çok kalın, rahatsız ediyor. Bu rahatsa ondan alayım diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah lenslerimi Güney Kore'den getirtmiştim. Markası Geo.. Bir Uzak Doğu lensinden beklenmeyecek derecede rahatlar. Honeycolor.com Pinkyparadise.com ve benzeri pek çok sitede satılıyor. Fiyatları da çift için 20 küsür dolardı sanıyorum.

      Sil
  7. Çok iyiymiş ya, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...