4 Şubat 2012 Cumartesi

theBalm Nude 'tude Paleti

Evet arkadaşlar, nihayet theBalm Nude 'tude paletleri de Gratis'lerde satılmaya başladı. :) Bunun yanında Balmbini Vol.2 paletleri de şu an satışta.. Ben bu paleti iki hafta önce Balmbini Vol.2 ile birlikte aldım. Balmbini'nin henüz resimlerini çekme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda fotoğraflayacağımdan kuşkunuz olmasın.


Nude 'tude, içinde genel olarak doğal, natürel ve kahve tonları barındıran bir palet denebilir. Bunun yanında hem liner hem de far olarak kullanılabilecek koyu renkler de bulunuyor. Farlar içinde hem mat, hem sedefli farlar bulunuyor. Silly rengi için ise simli diyebiliriz.




Daha önceki theBalm yazılarımı okuduysanız bu markanın farlarını ne kadar sevdiğimi biliyorsunuzdur. Bu palet istisna olmadı, çok sevdim kendisini. :) Pigmentli, yumuşak sürümlü, fazla tozutmayan, kaliteli farlar olduğunu söyleyebilirim. (Aşağıdaki swatchlar NYX far bazı üzerine uygulanmıştır.)

Üst flaşsız, Alt flaşlı

Fikir vermesi açısından bu paletle bir de deneme makyajı yaptım:


Makyajda göz kapağının iç kısmında Stand-offish, orta kısmında Selfish, dış kısmında ve crease bölgesinin alt kısmında Sophisticated, crease bölgesinin üstünde ve göz kapağının en dış kısmında Sexy, alt göz kapağında Silly, liner olarak üst kirpik diplerinde Sleek, kaş altında Sassy bulunuyor. 

Palet Gratis'lerde 60TL'ye satılıyor. Bence bu fiyat böyle bir palet için gayet uygun.. Bu tür renkleri seviyorsanız ve böyle bir palete ihtiyaç duyuyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. :)

11 yorum :

  1. Buna bende gidip gelip bakıyodum.Kafamda almak var erteliyorum.

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Makyajin harika olmus, cok begendim uygulamayi. Bu palet bizim Almanya'da coktaaan satiliyordu, ama maalesef artik bütün theBalm ürünleri gidecek Almanya'dan, yani bundan sonra satilmiyor. Bu yüzden bizim magazalarda her seyi 50% düsürmüstüler, ve ben bu paleti almak istedim, ama yanimda yeterince param yoktu. Ertesi gün gittigimde de palet kalmamisti. Cok aksi bir durum ya. :( Neyse, sen güle güle kullan. :)

    http://www.passionistaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. cok güzelmis palet : )

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelsin, yakında benim olacaksın :D
    Renkleri tam benlik ama hala alamadım bu paletten :/

    YanıtlaSil
  5. ilk 6 rengi için bile alabilirim bu paleti guzel uygulama olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Şu sıralar aklım hep The Bsmda gidersem çok fena olacak :)
    Palet gerçekten çok güzel.Güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  7. offf çok güzelmiş palet,güle güle kullan canım;)neden benim yaşadığım şehirde yok bu markalar:(

    YanıtlaSil
  8. bu paletten bende alacağım:)göz makyajına bayıldım,bu renkler sana çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  9. Yorumlarınız için teşekkürler.. :) Yakınlarında Gratis olanlar için paleti kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  10. Palet çok güzel, makyajın da harika olmuş, alasım geldi :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Bu paleti almayı çok istiyorum. Hem gece makyajı hem de gündüz makyajı da yapmayı deneyebilirim. Yabancı bloglarda bir kız yapmıştı,çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...