28 Aralık 2011 Çarşamba

theBalm Cast Your Shadow Paleti (Muppets)

theBalm Cast Your Shadow paletini alalı bir aydan fazla oldu ancak ben fotoğraflamaya ancak vakit bulabildim. Muppet figürleriyle bezeli bu paletin peşinden çok koştum çünkü sadece 1000 adet üretilmişti ve firmanın Facebook sayfası aracılığıyla satıldı. Zaman zaman satış açıyorlardı ve genelde de bir dakika içinde paletlerin hepsi bitiyordu. Almaya hak kazananlara bazen iki, bazen de tek bir palet alma hakkı veriliyordu. Sonuç olarak erişebilmek bayağı zor oldu. Ne ben, ne de arkadaşım Facebook sayfasından bir türlü denk getiremedik, bu nedenle de ben eBay'den alıp arkadaşıma göndertmek durumunda kaldım.


Paletlerin her birinin arkasında el yazısı ile 1000 adet içinde kaçıncı palet olduğu yazıyor. Benimki 897.




Palette 16 adet göz farı, 2 lip/cheek stain ve bir lipgloss bulunmakta.. Farlardaki renk yelpazesi geniş ve renkler günlük kullanılabilecek renkler. Farlar yumuşak yapılı ve pigmentli.. Lip/cheek stain'leri sadece yanağımda denedim. Uygulanması toz allıktan biraz daha zaman alıyor, ben hafif allık sevdiğimden hafif uyguluyorum. Yanaklara hoş, doğal bir renk kazandırıyor ve uzun süre yanakta kalıyor. Lipgloss ise nude bej  renkte, çok açık bir nude değil, açık tenli olmama rağmen beni solgun göstermedi, ayrıca pigmentli denebilecek yapıda. Tek kusuru ise, dudakları çok iyi nemlendirdiğini söyleyemeyeceğim.

Göz Farları: Üst flaşsız, Alt flaşlı

Lipstainler ve Lipgloss: Üst flaşsız, Alt flaşlı

Swatchlar: Üst flaşsız, Alt flaşlı
Üst sıra, soldan sağa: Tres Moi, Wocka Wocka, Meep Meep, Manha Manha, Sensational, Inspirational
Orta sıra, soldan sağa: Celebrational, Muppetational, Woman Woman, Curtain Call, Great Gonzo, Kissy Kissy
Alt sıra, soldan sağa: Wild Child, Lab Coat, Hiii-Yaaa!, Swedish Pancakes, Rainbow Connection (Lip/Cheek stain), Le Diva (Lip/Cheek stain), Electric Mayhem (Lipgloss)

Sonuç olarak paleti gerçekten çok beğendim ve alabildiğim için çok sevinçliyim. Bana biraz pahalıya maloldu ama pişman değilim çünkü Muppet Show benim zayıf noktalarımdan biri ve ürün gerçekten çok kaliteli. Paletin Muppet kısmıyla ilgilenmeyip sadece içeriğiyle ilgileniyorsanız theBalm bu paletin "The Balm and The Beautiful" isminde farklı bir versiyonunu üretti, bu versiyonda Muppets yok ancak herhangi bir üretim adedi sınırı da yok. Renkler ve içerik ise tamamen aynı. Bu palet Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama umuyorum gelir..

Bu paletle yaptığım makyajlar yakında blogda olacak. :)

6 yorum :

  1. çok beğendim tatlım,güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler canım, daha güzelleri senin olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Bence balm on en güzel paleti bu :) ya da ulaşmıcak olmamın verdiği bir durum :D yok yok nude tude çok sıradan bunun yanında :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemfikirim. Keşke bu paletten veya benzerinden Gratis'lerde de görsek.

      Sil
  4. Selam güle güle kullanın, bu paleti cok beğeniyorum bende keske gratislere gelse:( siz aldıgınız sayfanın linkini atabilirmisiniz rica etsem? Birde nekadara almıstınız?

    YanıtlaSil
  5. İnanılmaz güzel ! The Balm'ın ambalajları insanın aklını çeliyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...