21 Ağustos 2011 Pazar

Oriflame Wonder Lash Waterproof ve Very Me Fat Lash Funky rimeller


Bu ürünleri tatile gitmeden önce almıştım ancak fotoğraflamaya ve yorumlamaya bir türlü zaman bulamamıştım. Kısmet bugüneymiş. (Yakından göz çekimlerindeki kaşlarımı durumu ile ilgili özür dilerim. Bu ara kendileriyle ilgilenmeye zaman bulamadım.

Oriflame Rimeller

Wonder Lash Waterproof, benim Wonder Lash serisinden üçüncü rimelim. Ayrıca normal seri Wonder Lash'ın Prune rengi ve şurada yorumladığım Wonder Lash Intense rimellerine sahibim. Bu seri hakkındaki düşüncelerimi Wonder Lash Intense yazısında yazmıştım. Fikrim değişmedi. Bu seri bana göre Oriflame'in en dikkate değer rimel serisi. Açık söylemek gerekirse Oriflame'in çoğu rimelinden memnun kalmıyorum ama bu seri beni çok memnun ediyor. Waterproof son derece kalıcı.. Dökülmüyor, suda akmıyor. İyi bir göz makyajı temizleyicisiyle çabucak çıkıyor.

Oriflame Wonder Lash Waterproof rimel
Oriflame Wonder Lash Waterproof

Kirpiklerimde
Oriflame Wonder Lash Waterproof

Wonder Lash Intense ile karşılaştırması
(Wonder Lash Intense solda)
Oriflame Wonder Lash Waterproof

İtiraf etmeliyim ki Very Me Fat Lash Funky rimelin Blue rengini çok fazla beklentiyle almadım. Çok ucuz bir rimeldi ve denemek enteresan olabilir diye düşündüm. Ancak bir kez daha anladım ki renkli rimeller bana göre değil. Bunu aslında Pastel renkli rimellerini kullandığımda (zaman bulduğumda blogda yayınlayacağım) anlamalıydım çünkü kirpiklerim oldukça siyah ve renkli rimeller siyahı kapatamıyor. Koyu rengi açık renkle kapatmak hep zor olmuştur zaten. Çok sürersem birikme yapıp kötü duruyor. Kısaca ben bu rimelleri kullanamıyorum. Bunun dışında rimel kötü değil. Rengini bir şekilde veriyor ama vadettiği gibi kirpikleri dolgunlaştırıyor diyemem. Fiyatına göre olumlu yorum verebilirim, zira Pastel'in renkli rimelleri bunun iki katı fiyatına satılıyor ve aralarında pek fark göremedim. Sadece Pastel'de çok renk seçeneği var, bunda ise sadece 3 renk var.

Oriflame Very Me Fat Lash Funky

Kirpiklerimde
Oriflame Very Me Fat Lash Funky

Sol Very Me Fat Lash, Sağ Wonder Lash Waterproof
Oriflame Very Me Fat Lash Funky

11 yorum :

  1. Nasıl yaa?! Bu kirpiklerin uzunluğu doğal mı?:) Vaoovv diyorum.

    YanıtlaSil
  2. sanırım rımel kırpıklerı bırbırıne yapıstırmıs yanılıyormuyum?

    YanıtlaSil
  3. Evet bunlar doğal kirpiklerim. Takma değiller.. Lumigan sağolsun. :P

    Melek, Wonder Lash'ta yapışma gibi bir sorun yok ama mavi rimeli rengini versin diye bol bol sürünce yapışma yapıyor. Aynı şey bende tüm renkli rimellerde oluyor maalesef. :(

    YanıtlaSil
  4. mrb cansucum ben mail atmıştım ama size ulaştımı lensle ilgili bi sorum vardıda

    YanıtlaSil
  5. Çok içim gitti ama bi yazını okudum benm yaşımda bi kızda denemiş sanrım ama sana çamur atmışlar cesaret edemedim :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba! bloğunuzu çok beğendim, ben de sizi kendi bloğuma beklerim!:)
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  7. Yorumlarınız için teşekkürler.

    ozlema17, emailin gelmemiş sanıyorum. Gelen kutumda göremedim. Tekrar gönderir misin?

    İrem, o olaydan sonra ben sağdaki "Blogum Hakkında" bölümüne kullanımdan doğacak sorunlardan sorumlu olmadığımı belirten bir yazı koymak durumunda kaldım. Bende yan etki olmadı ama herkesin bünyesi farklı, o nedenle artık tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
  8. cansu merhaba, bir ara lensler hakkında epey bilgi vermiştin hatırlarsan hala blogu takip ediyorum renkli bir rimel önermek istedim DORE kozmetik ürünlerinde mavi bir rimel var "classics blue cream mascara" rengi çok canlı 2 kat sürmk yetiyor benim de kirpiklerim siyah ama gayet memnunum rimelden

    YanıtlaSil
  9. Çok sağol İlknur, bahsettiğin ürünü merak ettim, deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil
  10. kirpiklerin uzunluğu mükemmel ama en fazla 20 tane kirpik var şuan kandi kirpiklerime sükrediyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...