3 Ağustos 2011 Çarşamba

MAC Semi Precious allıklar, Golden Gaze Far ve Gem of Roses ruj


Benim başka bir zayıf noktam da allıklar olsa gerek. MAC'in Mineralize allıklarını seviyorum. Semi Precious'tan çıkan üç allıktan Feeling Flush ve Warmth of Coral renklerini tercih ettim. Bu allıklar daha önceki Mineralize allıklar gibi değil, mat bir bitişleri var. Tarzları daha önce Fabulous Felines koleksiyonundan çıkan Mineralize allıklara benziyor. Pigment açısından zenginler ve renklerini hemen veriyorlar. Bu nedenle çok yoğun sürmemek gerek.

MAC Semi Precious allıklar
Sol: Feeling Flush  Sağ: Warmth of Coral

MAC Feeling Flush
Feeling Flush

MAC Warmth of Coral
Warmth of Coral

Sol: Feeling Flush Sağ: Warmth of Coral

Nedense bu koleksiyondan fazla göz farı alasım gelmedi. Aslında bir tane bile almayacaktım, mağazaya giderken planım buydu ama Golden Gaze'i görünce dayanamadım. Golden Gaze bana göre bu koleksiyonda ıslak uygulanmadan da rengini güzel veren farlardan biriydi. Farların çoğu tek başlarına iyi renk vermiyordu, ıslak uygulanınca süper duruyorlardı.. Golden Gaze renk olarak siyah altın karışımı.. İkisi karışınca koyu haki gibi bir renge dönüşüyor. Ben gerçekten çok sevdim, harika smokey makyajlar için birebir..

MAC Golden Gaze

MAC Golden Gaze
Sol: Charged Water ile  Sağ: Kuru

Koleksiyondan dudak ürünü olarak sadece Gem of Roses ruju tercih ettim. Kendisi "Lustre" yapıda bir ruj. Renk olarak çok opak değil ama bir kaç sürüşte hoş ve doğal bir renge dönüşüyor. Bunun yanında gayet güzel nemlendiriyor. Aldığımdan itibaren günlük hemen rujlarımdan biri haline geldi. 

MAC Gem of Roses

MAC Gem of Roses

MAC Gem of Roses

Kısacası bu koleksiyondan aldıklarımdan memnun kaldım. :)

2 yorum :

  1. ben yeni katıldım blogunuza ((: tek tek inceledim (: özellikle ruj kategorisinde sizin dudaklarınız da hiçbir sorun olmadığı için çok güzel duruo,benim dudaklarımda çizgiler var :( ne marka kullanırsam kullanııım bi işe yaramıo :( mate ruj çok sevmeme almama rağmen kullanamıorum :( bildiğiniz bi öneriniz var mı :(

    YanıtlaSil
  2. mrb ben yeni katıldım blogunuza (: kategorilerin hepsine tek tek baktımm çok güzeller sizin gibi ((: mate ruj kullanmak istiorum aldım fakat dudaklarımda izler var :( hoş olmuo sürünce,bana bi öneriniz var mı :((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...