23 Ağustos 2011 Salı

Oriflame Silky Kiss ruj "Antique Silk"


Bu ruju aslında bir süredir denemek istiyordum. Geçen ay Oriflame siparişimi girerken internet fırsatları bölümünde 6 küsür TL'ye görünce hemen aldım.

Öncelikle renk çok güzel, tam günlük kullanılabilecek rujlardan. Rengi sedefli açık bir bejimsi pembe. Nedense swatchta pembeden çok bej gibi durdu ama dudakta farklı duruyor. Rengi çok açık olup insanı hayalet gibi gösteren rujlardan değil. Opak bir ruj diyebilirim, rengini tam veriyor. Bu rujla ilgili tek uyarım, özellikle benim gibi çabuk kuruyan dudaklara sahipseniz mutlaka dudaklarınızı nemlendirdikten sonra kullanmanız. Nemlendirici özelliği çok fazla olan bir ruj değil çünkü.. Bunun dışında hoş bir yapısı var. Hatta bu ay yine fırsatlar köşesinde başka bir rengini görüp aldım. Onu da gelince blogda yayınlayacağım.

Şimdi sizi resimleriyle başbaşa bırakıyorum:

Oriflame Silky Kiss Antique Silk

Oriflame Silky Kiss Antique Silk

Oriflame Silky Kiss Antique Silk

7 yorum :

  1. Tam benlikmiş yaa çok güzel,sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. ve de benlikmiş,bayılıorum böle naturel rujlara :))

    YanıtlaSil
  3. Yorumlarınız için çok teşekkürler.. Çevrenizde Oriflame satan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten güzel renk. :)

    YanıtlaSil
  4. çok beğendim bu rengi,ama benim dudağım koyu olduğu için böyle durmaz:/

    YanıtlaSil
  5. Evet, benim dudaklarım biraz açık renk. Koyu dudaklarda böyle durmayabiir.

    YanıtlaSil
  6. Canım Bloğunu uzun zamandır izliyordum ve anca kayıt olabildim..Harikasın senden çok şey öğrendim :) Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...