22 Eylül 2010 Çarşamba

Bausch & Lomb Optima Natural Look Mavi


İşte resmini hiç çekmediğim lenslerimden biri daha.. B&L lensler biraz rahatsız olduğundan çok sık kullanamıyorum. Arada bir esince deniyorum. Mavisinin rengi aslında çok güzel ama görüldüğü gibi tüm B&L lensler gibi damarlı yapısı var. Bu lenslerin bende ayrıca gri ve açık yeşili var ama hiç açmadım. Bu aralar belki açıp sizin için resimlerini çekebilirim ama bugünlük sadece mavinin resmini çektim.

Bausch & Lomb Natural Look Blue

Bausch & Lomb Natural Look Blue

Hehe.. Evet yanağımdaki sivilce. Siz bunu dün görecektiniz, iki katı boyuttaydı. Çok sık sivilcem çıkmaz ama çıktımı da hayvani boyutlarda çıkar.

40 yorum :

  1. Lens bahane gözler şahane:)Bayıldım tatlım makyajına ve gözlerine.Kirpiklerin de maşallahı var yani:)
    Canım bende de wardı bu lensten sendeki kadar üzel durmuodu bende.sana çok yakışmış;)

    YanıtlaSil
  2. gözünün içene sürdüğün kalem hangisi çok güzel bi mavi:)

    YanıtlaSil
  3. canımmm bayılıyorum makyaj tarzına ellerine sağlık:) her renk lens de cok yakışıo sana he bi de unutmadan cildin porselen bebek gibi arada bi çıkan sivilceler de nazar boncuğu olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Oy kirpiklere bak yaa! Makyaja da bayıldım!

    YanıtlaSil
  5. Cok guzel olmus zewzeq, sen bence ne renk lens taksan kaldiracaksin, hepsi yakisiyor.

    YanıtlaSil
  6. Yorumları için herkese çok teşekkür ederim. :) Gözümün içine sürdüğüm Lancome Crayon Kohl Waterproof Teal rengi.

    YanıtlaSil
  7. kirpikler muhteşemm :)

    YanıtlaSil
  8. Zewzeg bencede nazarın olsun masallah canım bu sivilceni ornegin nasıl kapattın yazarmisin ben bir türlü beceremiyorum bikac saat sonra kipkirmizi duruyo yine orda burda çok güzel kapanmış

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkürler. :) Yüzüm bu ara bayağı bir sivilcelendi, bundan sonra bir tane daha yolda çıkıyor. Hadi hayırlısı bakalım.

    Sivilceleri kapatmak için bir yöntemim var. Mesela Maybelline Affinitone tarzı sıvı bir kapatıcıdan biraz parmağımın ucuna alıyorum ve sivilcenin üzerine ufak vuruşlarla uyguluyorum. Cildin üzerinde parmağımı fazla gezdirmiyorum çünkü o zaman kapatıcı dağılıyor. Ufak vuruşlarla çok iyi kapanıyor. Aslında bu konuda bir video çekebilsem daha iyi olacak çünkü yazarak açıklaması biraz zor.

    YanıtlaSil
  10. Çok sevinirim canım teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  11. kirpiklerine inanamadım! nasıl uzamış öyle ağzım açık kaldı resmen!!!! Çok çok güzeller.... Hemen kullanmaya baslamalıyım ben de,
    ayrıca makyajın da harikaaa

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim canım, yeni blogun da hayırlı olsun bu arada. :)

    YanıtlaSil
  13. Keşke bende lens takmayı başarabilseydim :( takanları görünce öyle özeniyorum ki :(

    YanıtlaSil
  14. MAKYAJIN SÜPER OLMUŞ, LENSLERDE ÇOK YAKIŞMIŞ FARIN RENGİNE BAYILDIM HANGİ MARKANIN ???

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkür ederim. Far Maybelline Eye Studio Quad Sapphire Siren rengi.. http://zewzeq.blogspot.com/2010/09/maybelline-alsverisi.html adresinde swatchlarını yayınlamıştım.

    YanıtlaSil
  16. ya ben numaralı şeffaf lens kullanıyorum ama ciddi ciddi lenslerim ölür diy kalem bile sürmüyorum sende problem olmuyormu

    YanıtlaSil
  17. Ben 5-6 senedir kalem ve lensi bir arada kullanıyorum, hatta kalemi de göz içime sürerim ama hiç sorun çıkmadı.

    YanıtlaSil
  18. lensinin rengi ne yani ne mavisi olarak geçiyor çok harikaymış cnm :)

    YanıtlaSil
  19. Makyajla lenslerin uyumu harika olmuş! ben de optima natural look açık yeşil ve yeşil renklerinin arasında kaldım açık yeşilin resimlerini de koyabilirmisin???

    YanıtlaSil
  20. Çok teşekkürler. :) Sanıyorum Çarşamba günü açık yeşilleri de koyabilirim.

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Merhabalar. Lens de makyaj da gerçekten şahane. Sşze de harika olmuş.
    Bende bu rengi denemek istiyorum ancak B&L'dan çekiniyorum, rahatsız olduğunu duyduğum için. Ancak daha doğal duruyor sanki Freshlook'a göre.
    Sizden bir öneri istesem bilmiyorum yardımcı olur musunuz..:)
    Freshlook Sterling Gray mi yoksa B&L Mavi mi desem ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  23. Zewzeq cim masallah cok tatlisin bende gecem aldm B&L lensini ama lahtetsinki cok buyuk hayal lirikligina ugradim light green aldim acik gri mavi bi karisim cikti ottaya bide solo bilmem ne diye mi marka var len esmeralda tengi muthis otesi be pkadar dogalki ama fiyati baya bi pahali onu uydurmak istedim bl de sanirsam size bl nin yesil tonu var gozde daha iyi belli oluyo canli canli valla bi yayinlarsaniz sevinirm bide ben ocean green dusundum ama bi bilginiz varmi acaba by....

    YanıtlaSil
  24. Renge bayıldım ! size de çok hoş olmuş . Bu arada ben Ebru 14 yaşındayım saçlarım kahve gözlerim hafif yeşilli kahve . Kirpikleriniz çok güzel benimkilerle çok benziyorlar :) Lens almayı düşünüyorum ailemi de ikna ettim ama renk konusunda karar veremiyorum çünkü sadece 1 çift lens alma hakkım var :D şanslısınız ki 30 çiftin üstünde lensiniz varmış :D Doğala yakın mavi ve yeşil tonları düşünüyorum yardım eder misiniz marka konusunda ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Anladığım kadarıyla ela gözleriniz var. Bu durumda pek çok seçeneğiniz var aslında.. Desio lensler ela gözlerde çok hoş duruyor mesela. Şurada videosu var http://www.youtube.com/watch?v=sthsUPJ__7Y

      Ayrıca Solotica'dan yeşil/ela olarak Mel veya gri/mavi olarak Grafite veya Ice düşünülebilir. Hareli Natural Colors serisi veya haresiz Hidrocor serisine de bakılabilir. Bunların hepsi doğal seçeneklerdir.

      Sil
    2. Teşekkür ederim :) Freshlook başlangıç için ideal dediler freshlook un gümüş gri rengini aldım . Tanımadıklarım orijinal gözüm sanıyor hatta lens kullandığımı anlamayan akrabalarım bile oldu :) Makyaj yapmaya çekiniyorum biraz . lensini taktıktan sonra yapmanın zararı yok dediler ama siz makyaj yaparken hiç kaymıyor mu ya da mikrop kaptı mı hiç ? :)

      Sil
    3. Az önce yazarken sormayı unuttum ara sıra lenslerimin boşluğundan kendi göz rengim çıkıyor . Tüm lenslerde böyle mi yoksa freshlook ların göz bebeği boşluğu çok mu büyük ?

      Sil
    4. Makyaj yaparken sanırım alıştım, pek sorun yaşamıyorum. Bir tek üst kirpik dibine kalem sürerken dikkatli olmam gerekiyor. Onun dışında sorunum olmuyor. Mikrop kapma olayı olmadı ama sadece kendi makyaj malzemelerimi kullanıyorum. Başka yerde makyaj yaptırmıyorum.

      Lensten lense orta boşluk boyutu değişiyor ama genelde her lenste biraz alttan kendi göz rengi görünüyor çünkü o boşluk çok küçük yapılırsa lensten görmek zorlaşıyor, o yüzden lens firmaları orta boşluğu biraz büyük tutuyorlar.

      Sil
  25. lens değilde o kirpikler ne kadar harika öyle :O

    YanıtlaSil
  26. solotica lenslerin orta boşluğu freshlook a göre biraz daha küçük sanırım . sizin bilginiz var mı ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha küçük denebilir. Özellikle de Hidrocor serisi için.. Natural Colors'ta orta boşluk daha büyük.

      Sil
  27. merhaba. cok super gorunuyor lensler))) siz acqua rengini kullandımızmı? acaba nasıl gorunuyor... fotorafı varsı bakarız)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç kullanmadım ama o da enteresan bir renge benziyor.

      Sil
  28. bugun bende lensi aldim ama aklimda bi soru isareti kaldi sizin kullandiğiniz bu serinin lensi BC kac? normalde ben bi kac kez 8.7sini aldim bu sefer aldigim yerdeki bayan kayma falan yapiosa 8.4 al herkes kayma yapmasindan sikayet ediyorr dedi bizde aldik ama acmaya korktum hata mi ettim die daha önce kayma arada yasadim ama cok farkeder mi siz cesitli lensler kullanmis birisi olarak fikrinizi alabilir miyim tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aldıklarım hep 8.7idi. 8.4 denemedim. BC gözden göze değişir. Kimilerine 8.4 8.3 daha iyi oturabilir. Bana düşük BC'ler oturmuyor, kayma yapıyor ancak bu herkeste yapacağı anlamına gelmiyor.

      Sil
  29. bu lens natural lokk un blue topaz mı blue azul mu çokk acill yardımm!!

    YanıtlaSil
  30. çoookk teşekkür ederim:)hemen sipariş veriyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...