18 Ekim 2016 Salı

Studio Makeup On The Go Far Paleti


Yağmurlu ve soğuk bir Salı gününden merhaba.. Aslında bu yazıyı dün yazacaktım ancak işten eve yorgun gelince çöküp kaldım, yazamadım. Bir günde iki yazı benim için biraz zorlama oluyormuş onu anladım ama bir gün gecikmeli olarak size Studio Makeup markasının On the Go far paletini göstermek istiyorum.

Bu palet Eylül Boxycharm kutusu içinden çıktı. Studio Makeup bildiğim bir marka değil, ilk kez duyuyorum. On the Go far paleti de aşağıda görüldüğü gibi siyah karton ambalajlı, içinde dokuz adet far olan bir palet.

Studio Makeup On The Go

Ambalaj bana theBalm'ın Shady Lady far paletlerinin sadeleşmiş hali gibi göründü. İçindeki dokuz renk çoğunluk olarak sıcak nude, kahve ve toprak tonlarından oluşuyor. Ayrıca bir tane de mat siyah bulunmakta. Hem aydınlatıcı, hem de gölgelendirme renkleri olması dolayısıyla seyahat için uygun bir palet.

Studio Makeup On The Go

Studio Makeup On The Go

Pek çok palettekinin aksine bu paletteki renklerin isimleri yok. Bu yüzden isim olarak renkleri tanımlandıramıyorum ancak ilk sırada aşağıda görüldüğü gibi en soldan en sağa ışıltılı bir şampanya rengi, mat bir krem/bej ve ışıltılı bir sarı/bej bulunmakta..

Studio Makeup On The Go

Swatch

Studio Makeup On The Go

İkinci sırada en soldan en sağa mat sıcak orta kahve, ışıltılı bakır ve turuncumsu mat orta kahve renkler bulunuyor. 

Studio Makeup On The Go

Swatch

Studio Makeup On The Go

En alt sırada en soldan en sağa altın ışıltılı, sıcak orta/koyu kahverengi, mat koyu kahverengi ve mat siyah renkler bulunuyor.

Studio Makeup On The Go

Swatch

Studio Makeup On The Go

Gelelim paletle ilgili yorumlarıma. Genel olarak pigmentasyonu iyi bir palet değil. Özellikle üst kısımdaki ışıltılı açık renklerden sonuç almak için kat kat sürmek gerekiyor. En üst sırada ortadaki mat/krem bej çok pudramsı bir yapıya sahip ancak bu tarz renkleri kaş altında kullandığımdan beni çok yormadı. Mat renkler genel olarak kuru ve çok iyi renk vermiyor. Baz üzerinde daha iyi sonuç veriyorlar denebilir. Karıştırılmalarında bir sorun yok ancak tozutma sorunları var. Paletin en iyi rengi ortadaki bakır, gerçekten çok pigmentli ve harika bir renk. Aslında hem aydınlatıcı, hem geçiş, hem gölge renkleri içermesi dolayısıyla renk seçimleri iyi bir palet çünkü yanında başka bir palet kullanmak gerekmiyor ama maalesef farların kalitesi çok iyi değil. 

Bu paletle yaptığım makyajı aşağıda görebilirsiniz. Bu makyajı Urban Decay far bazı üzerine yaptım. Makyajda gözün genelinde mat koyu kahve farı, katlanma bölgesinin alt kısmında altın ışıltılı orta kahveyi, üste doğru turuncu tonlu mat orta kahve rengi geçiş rengi olarak kullandım. Gözün orta kısmına koyu kahvenin üzerine bir miktar bakır rengi, kirpik diplerine mat siyah, kaş altına mat beji uyguladım ve rimelledim.

Studio Makeup On The Go

Studio Makeup On The Go

Bu far paletinin normal fiyatı 50$'mış ki kesinlikle o fiyatı haketmiyor. Zaten Boxycharm'dan çıkmasa düşüneceğim bir palet olmazdı. Yani kaçıranlar üzülmesin derim.

Sevgiler..

2 yorum :

  1. Makyaja aşık oluyorum izninizle! Bu fikri kullanacağım kesinlikle, müthiş olmuş!!! Bu palet bana Makeup Forever'ın yakın zamanda çıkardığı 9'lu far paletini hatırlattı; hatta renkler bire bir aynı olabilir :) O paletin renk seçimlerini çok beğenmiştim, bunu da beğendim. Keşke farların kalitesi biraz daha iyi olsaymış. Yalnız 50 Dolar bana da abartı geldi; sanki bu tür kutularda ürün fiyatlarını biraz abartılı ekliyorlar gibi. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) 50$ gerçekten abartı, aynası bile olmayan karton bir ambalaj ve orta halli farlar için hele.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...