17 Ekim 2016 Pazartesi

Boxycharm Eylül 2016 Kutusu


Yeni bir yazıyla daha sizlerle beraberim. Daha önce bir kaç kez Boxycharm yazısı yazmış ve Boxycharm'ın ne olduğunu bu yazıda açıklamıştım. Blogdan ayrı kaldığım zamanda aboneliğim devam etti ve ben kutuları almaya devam ettim ancak tabi blogda yazmaya zamanım olmadı. Geçen hafta Eylül kutusu elime ulaşınca ben de son kutuyla tekrar Boxycharm yazılarıma dönme kararı verdim.

Eylül kutusundan aşağıda da görüldüğü gibi 5 tam boy ürün çıktı. Zaten Boxycharm çok seyrek seyahat boy ürün gönderiyor. Genelde gönderdikleri ürünler hep tam boy oluyor.

Boxycharm September 2016

Kutudan çıkanlar

Studiomakeup On The Go Far paleti
Hikari Cosmetics Eyeliner Raven rengi
Pür Cosmetics Lip Lure Graceful rengi
Butter London oje Yummy Mummy rengi
Project Beauty Hairgurt Strawberry Banana saç maskesi

Boxycharm September 2016

Kutunun en ilgi çekici ürünü olan Studiomakeup On the Go far paletini bugün yazacağım ikinci yazıya bırakarak diğer ürünlere geçiyorum.

Hikari Cosmetics'in asansörlü göz kalemiyle başlayalım. Kalem klasik siyah renkli, asansörlü,  piyasada pek çok markada bulunabilecek tarzda bir ürün.

Hikari Raven Eyeliner

Kremsi, kolay sürülen ve kolay dağıtılan bir yapısı var. Siyahlığı da gayet güzel ancak bir sonraki palet yazısında göreceğiniz makyajda kendisini alt göz kapağında kullanma hatasında bulundum ve öğlene kalmadan göz altlarımda siyah bir hare oluştu. Kalem feci halde göz altlarıma bulaşma yaptı. Sanki ağlamışım gibi bir görüntü oluştu. Üst göz kapağımda da dış tarafa doğru dağılıp bulaşma yaptı. Uzun zamandır bir siyah kalemle bu denli bulaşma problemi yaşamamıştım. Bu yüzden pek sevmedim ve bir kenara koydum kendisini.

Hikari Raven Eyeliner

Pür Cosmetics Lip Lure ile devam edelim. Bu gloss, ruj arası bir ürün. Pigmentli bir lipgloss/parlatıcı tanımlaması daha uygun olur.

Pür Cosmetics Lip Lure

Sünger bir ucu var ve alttan çevrildiğinde sünger içindeki deliklerden ürün çıkıyor. 

Pür Cosmetics Lip Lure

Yukarıda da gördüğünüz gibi oldukça kıvamlı bir ürün. Sünger uç yerine klasik parlatıcılarda olduğu gibi ayrı bir sünger aplikatör olsa daha iyi olurmuş ama bu da kötü değil. Pigmentli bir ürün, hafif yapış yapış bir yapısı var. Kalıcılığı ortalama bir parlatıcı kadar, bardaklara vb. rengi çıkıyor. Ayrıca dudak içine fazla uygulanırsa ilerleyen saatlerde dişlere de bulaşabiliyor. Çok muhteşem bir ürün değil ama çok kötü bir ürün de diyemem. 

Bana gelen Graceful rengi ince ışıltılı, içinde kahverengi ve şeftali tonlar bulunan bir nude. 

Pür Cosmetics Lip Lure

Pür Cosmetics Lip Lure

Swatch
(Solda Pür Cosmetics Lip Lure Graceful, sağda Hikari Cosmetics Eyeliner Raven)

Boxycharm September 2016

Üçüncü ürünümüz Butter London markasının Yummy Mummy isimli ojesi. Bu, benim denediğim ilk Butter London ojesi olma özelliğine de sahip çünkü 15$'lık fiyatıyla pahalı sayılabilecek bir oje markası..

Butter London Yummy Mummy

Yummy Mummy içinde ince gümüş ışıltılar olan, soğuk tonlu, boz renkli bir oje. Rengi pek tutmadım, ten rengimle uyuşmadı. Ayrıca ojenin yapısını da pek sevmedim. Yoğun ve sürerken hemen kuruyan bir yapısı var. Ben ojemi sürerken düzgün sürmek için yavaş davranırım, o yüzden hemen donmasından hoşlanmadım. Bu nedenle bir kaç tırnağımı silip tekrar boyamak zorunda kaldım. İki katta yol yol göründüğünden üçüncü katı da sürmek zorunda kaldım. Bu sefer tam kuruması zaman aldı. Kısacası biraz hayal kırıklığına uğradım. Bu ojeye 15$ vermiş olsam bu hayal kırıklığı daha büyük olacaktı. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Butter London Yummy Mummy

Butter London Yummy Mummy

Butter London Yummy Mummy

Butter London Yummy Mummy

Son olarak Project Beauty Hairgurt çilekli, muzlu, yoğurtlu bir saç maskesiymiş. Maalesef saçımda keratin kaynak olması nedeniyle bu tarz ürünler kullanmamam gerekiyor. O yüzden çevremde isteyen olursa vermeyi veya isteyen olmazsa satmayı düşünüyorum.

Project Beauty Hairgurt

Yukarıda da yazdığım gibi Makeupstudio On the Go paletin yazısı akşamın ilerleyen saatlerinde sizlerle olacak. Eylül 2016 Boxycharm kutum böyleydi. 20$'lık bir kutu için gayet dolu doluydu bence. Ekim kutum Amerika adresime daha yeni ulaştı ve bugün bana doğru yola çıkacak. 2-3 hafta içinde de yazısı gelecek. Sevgiler..

4 yorum :

  1. Hikari kalemin görünüşü bile kremsi, dağılma yapmasına şaşmamalı... ama cidden renge yazık olmuş. Pür Lip Lure'ün rengine ise bayıldım! Tam benlikmiş. Butter London'dan daha önce oje kullanmadım; ama Nail Foundation adında bir baz ürünü vardı, ayıla bayıla onu kullanmıştım. Fakat bu Boxy Charm'a Türkiye'den ulaşmanın kolay bir yolu olmalı, gerçekten harika şeyler ekliyorlar kutuya. Güle güle kullan hepsini!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Hikari kalemi atık far altına siyah baz gibi kullanabilirim sanırım, kalem olarak sevmedim. Butter London'ın bütün ojeleri böyle değildir diye düşünüyorum yoksa ojelerinin bu kadar ünlü olması imkansız. :) Boxycharm Kanada'ya gönderime başladı, belki tüm dünyaya da açarlar.

      Sil
  2. Keşke bizde de olsa bu kutulardan ,yeni ürünler keşfetmek ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kutuların en sevdiğim tarafı da bu zaten. :) Yorum için teşekkürler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...