3 Aralık 2015 Perşembe

Renkli Lens: Bella Diamonds Glitter Gray


Bugün bir renkli lens yazısıyla karşınızdayım. Hatırlarsanız daha önce Bella Diamonds lenslerin üç rengini almış ve yazılarını yazmıştım. Hem Instagram'da hem blogda oldukça ilgi çektiler ve beğenildiler. O zaman yanlışlıkla Glitter Gray yerine Gray Shadow rengini almıştım ve çok açık olduğundan neredeyse hiç kullanamamıştım. Bu sefer o zaman içimde kalan Glitter Gray rengini aldım. Lens kabında aşağıdaki gibi görünüyor:

Bella Diamonds Glitter Gray

Tasarımı görüldüğü gibi Gray Green ve Allure Blonde ile aynı ancak haresi biraz daha koyu. Bu nedenle Allure Blonde ve Gray Green kadar doğal durmuyor ama yine de güzel bir görüntüsü var. Mavimtrak gri bir renge sahip. Yine diğer Bella lenslerim gibi çok rahat.

Aşağıda sol doğal gözüm, sağ Glitter Gray

Bella Diamonds Glitter Gray

Gray Shadow ve Glitter Gray karşılaştırması
(Glitter Gray sağda)

Bella Diamonds Glitter Gray

Ve lensin resimleri

Bella Diamonds Glitter Gray

Bella Diamonds Glitter Gray

Bella Diamonds Glitter Gray

Bella Diamonds Glitter Gray

Bella Diamonds Glitter Gray

Bella Diamonds Glitter Gray

Bu seferki Bella lenslerimi Jolens'ten aldım. Sitelerini burada bulabilirsiniz. Ayrıca Youtube kanalları da var. Numarasız lensleri hemen gönderiyorlar ancak numaralılar için 1-1,5 ay civarı bekliyorsunuz. Al Jaber Optical'den daha ucuz ve daha uygun gönderim ücreti olması dolayısıyla bu şekilde almayı tercih ettim. 38$ lenslerin çifti + 10$ gönderim ücretleri var. Takipli posta ile gönderiyorlar. Gönderildikten sonra gelmesi 15 gün kadar sürüyor. Ben memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Bu alışverişte aldığım diğer Bella lenslerin yazısı da gelecek. Beklemede kalın derim. :)

16 yorum :

  1. Şahsen gray green ya da allure blonde dan çok daha fazla beğendim. Doğallık ve yakışma olarak ta çok başarılı. haresinin koyu ve kalın olduğu için çok fazla doğal durmadığını söylemişsiniz ama dediğim gibi şahsi fikrim buna uymuyor. Ayrıca gerek teninize ve yapınıza uyumluluğu ile 3ü arasında glitter gray bence 1 numara.. :))

    İyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Kişisel favorim hala Gray Green ama bu da gayet güzel.

      Sil
  2. glattar gray harikaymış ben de mi alsam ki ama dolar diyor nereden bulucam şimdi :D

    YanıtlaSil
  3. sana çok yakışıyor bu renkler.. ben sadece yeşil ve menekşe lensler kullanmıştım sonra gözümü çizdirince bıraktım tabi kullanmayı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ben gözümü çizdirmeye cesaret edemiyorum bir türlü. Zaten çizdirsem evdeki elli tane numaralı lensle ne yaparım bilmem. :)))

      Sil
  4. Lenslerden ziyade makyajiniza bayildim. Cok guzel olmuss :)

    YanıtlaSil
  5. Kirpiklerin için bir serum kullanmıştın galiba göztansiyonu içinde olan Bi ilaç etkisini gördün mü yoksa aynı haline geri mi döndü cvp verirsen çok çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bıraktıktan sonra kirpiklerim yavaş yavaş dökülüp yeni çıkanlar normal boyunda çıktı

      Sil
  6. diamonds pacific blue alaaktım ama sanırım tasarımları aynı damarlı olmasalar da değişik tasarımlarından bombeli duruyorlar ilginç :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pacific Blue bende var, maalesef koyu ve pek doğal olmayan bir tonu var. Hayal kırıklığı oldu biraz

      Sil
  7. solotica graphite mi daha doğal durur sizce bu mu

    YanıtlaSil
  8. Muhteşem bir lens. Bayıldım. Sizin azminize ve yazılarınıza hayranım. Ben de -13 dioptri mevcut. Solotica nc marine vardı ellerinde onu istettim acil olduğundan. Güzel bir renk koyu mavi. Ama lensler biraz rahatsız ediyor gibi kuruluk yapıyor. Zaten kuru göz problemim vardı. Şu ana kadar torik lens kullandım renksiz. Artık Astigmatımı tolere ediyorum. Böylece renkli lenk kullanabildiğim için sevinçliyim. Desio daha rahat demişsiniz. Kesinlikle bir dahaki sefere onlardan alacağım. Gri Glitter lensler de çok güzel durmuş kaç numaraya kadar mevcut onu araştırıyorum. Emeğinize sağlık.iyi ki varsınız

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...