2 Aralık 2015 Çarşamba

MAC Oh Darling Extra Dimension Skinfinish (Magic of the Night Koleksiyonu)


MAC Magic of the Night koleksiyon yazılarımı Oh Darling Extra Dimension Skinfinish aydınlatıcı ile bitirmek istiyorum. Daha önce yazdığım Colourdrenched pigment yazısını buradan, Evening Rendezvous ruj yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Turkuaz metalik ambalajlı pigmentlerden ve mor metalik ambalajlı rujlardan farklı olarak bu aydınlatıcıların ambalaj rengi metalik lacivert olarak düşünülmüş. Sanırım MAC'te ilk kez böyle bir şey görüyorum. Normalde koleksiyonların ambalajları kendi aralarında tutarlı olurdu.

MAC Oh Darling

MAC Oh Darling

Koleksiyondan çıkan iki Extra Dimension Skinfinish aydınlatıcıdan açık altın renkli Oh Darling'i tercih ettim. Zamanında MAC koleksiyonlarından birinden çıkan Whisper of Gilt Extra Dimension Skinfinish'i o dönem alamamıştım. Bu ürünün ona oldukça yakın olduğunu okuyunca almak istedim. Diğer aydınlatıcı daha bronz gibiydi, bu nedenle daha çok koyu tenlere yakışır gibime geldi, almadım.

MAC Oh Darling

MAC Oh Darling

Daha önceki Extra Dimension Skinfinish yazılarımda yazdığım gibi bunlar likit/pudra arası değişik ürünler. Bu seri MAC aydınlatıcıları genelde metalik bitişli ve oldukça yoğun pigmentli oluyor. Bu da istisna değil. Pigmentasyonu yüksek olduğundan uygularken aşırıya kaçmamak gerekiyor. Ben yanaklarımda yoğun parlama sevdiğimden beğenerek kullanıyorum ancak hafif bir aydınlatma bekleyenlerin başka ürünlere bakması gerekiyor. 

Swatch
(Solda yoğun swatchlanmış, sağda dağıtılmış)

MAC Oh Darling

Yanaklarda duruşu

MAC Oh Darling

MAC Oh Darling

Bu aydınlatıcı yüksek pigmentli olması dolayısıyla ayrıca far olarak kullanılabiliyor. Daha önceki koleksiyon pigmentlerinin yazısında gözün iç tarafında bu ürünü kullanmıştım ve gayet güzel olmuştu.

Sonuç olarak iyi bir ürün ancak çok zor bulunur bir renge sahip değil. Bu tarz bir aydınlatıcınız yoksa veya yoğun, metalik ışıltı beklentisindeyseniz alınabilir bir ürün ancak 92TL'lik fiyatını da göz önünde bulundurmanızda fayda var. 

6 yorum :

  1. Hoş bir tasarım ama öyle bayılmalık değil sanki. Mac son dönemlerde çok cezbetmemeye başladı beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu koca yılbaşı koleksiyonunda tek alınabilecek ürünler bunlardı ama fiyatlar yüksek. Setlerin, koleksiyon fırçalarının kaliteleri genelde yerlerde oluyor.

      Sil
  2. aydınlatıcılar da pigment farlar da harika ama artık almamam lazım bunları :-(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım bu koleksiyondan tek ürün alacaksın deseler bu aydınlatıcıyı alırdım ama fiyatlar çok pahalı.

      Sil
  3. çok hoş gerçekten hakkını veriyor olmalı ben de bir tane bile yok bu marka ürün :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat yüksek ama ürün performası iyi. theBalm aydınlatıcılar da aynı işi görür.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...