27 Aralık 2015 Pazar

Dance Legend Fresh Serisi Ojeler


Yine bir oje yazısıyla sizlerleyim. Bu yazıda size Dance Legend markasının Fresh serisinin üç ojesini göstermek istiyorum. Seride ilkbaharlık renklerde 10 adet oje bulunmakta. Kış aylarında bulunduğumuzun farkındayım ancak blogu baharlık ojelerle biraz renklendirmek istedim.

No 70 biraz somon tonlarına da sahip açık pembe renginde, çok ince ışıltılara sahip bir oje. Bu tarz ojeler beyaz tenlerde güzel dursa da bende çok güzel durmuyorlar ve ellerimi olduğundan daha esmer gösteriyorlar. O yüzden pek sevemedim. Biraz dalgalı sürülüyor ve üç katta hem tam kapatıcılık sağlıyor, hem de renk eşitleniyor. Diğer Dance Legend ojeleri gibi çok hızlı kuruyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Dance Legend Fresh 70

Dance Legend Fresh 70

Dance Legend Fresh 70

Dance Legend Fresh 70

No 71 içinde ince mavi ışıltılara sahip, menekşe rengi bir oje. Tırnakta ışıltıları çok seçilmiyor. Sürümü kolay, çabuk kuruyor ve iki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Üç oje içindeki favorim oldu. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Dance Legend Fresh 71

Dance Legend Fresh 71

Dance Legend Fresh 71

Dance Legend Fresh 71

Son olarak No 81 fuşya pembe renkli, içinde ince ışıltılar bulunan bir oje. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor ve çabuk kuruyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Dance Legend Fresh 81

Dance Legend Fresh 81

Dance Legend Fresh 81

Dance Legend Fresh 81

Fresh serisi aslında benim almayı düşündüğüm bir seri değildi ancak Llarowe geçtiğimiz aylarda sadece kendi ojelerini satma kararı alıp kalan bütün markaları büyük indirimlerle elden çıkarınca denemek istedim. Tam fiyatı 9$ ve bence bu fiyat bu ojeler için oldukça yüksek. Ben 4$'a almıştım. Serinin diğer renklerini burada görüntüleyebilirsiniz.

4 yorum :

  1. Yine harika bir oje yazısı :) oje koleksiyonunu görmek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ojelerim ile ilgili yazı yazabilirim.

      Sil
  2. en üstteki pembe pamuk şeker gibiiii . harikaymışş :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...