11 Kasım 2015 Çarşamba

Girly Bits Ojeler


Bir günlük aradan sonra tekrar selamlar.. Bugünkü yazım bir oje yazısı olacak. Size Kanadalı bir indie oje markası olan Girly Bits'in üç ojesini göstereceğim.

İlk ojemizin ismi Eggnogoholic.. Sanıyorum bu Girly Bits'in en popüler ojelerinden biri. Kemik rengi zemin içinde ufak boylarda altın pullardan oluşuyor. Tırnaklarda çok hoş, çok kibar bir görüntüsü var. Üç katta tam kapatıcılık sağlıyor. Yapısı sorunsuz. Üçüncü katta biraz kurumasını beklemek gerekiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Girly Bits Eggnogoholic

Girly Bits Eggnogoholic

Girly Bits Eggnogoholic

Girly Bits Eggnogoholic

İkinci ojemizin ismi Fright Night. Benim ilk aldığım Girly Bits ojesi ve sanırım iki yıl önceki Cadılar Bayramı koleksiyonundan çıkan bir üründü. Siyah jel zemin içinde bol miktarda çeşitli boyutta kırmızı metalik altıgen ve şerit pullar içeriyor. Bu ojenin zemini tek başına sürmek için fazla şeffaf ve en az 4 kat gerektiriyor. O yüzden tek kat siyah oje üzerine kullanmayı tercih ettim. Pulları sürerken biraz yerleştirmek gerekebiliyor.  Aşağıda tek kat siyah oje üzerine iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz. Maalesef bu manikürde kullandığım üst cila macunlaşmaya başlamıştı, o yüzden sonuç pürüzsüz ve parlak görünmedi.

Girly Bits Fright Night

Girly Bits Fright Night

Girly Bits Fright Night

Girly Bits Fright Night

Ve son olarak geçenlerde verdiğim Llarowe siparişimle gelen ve aldığım sürpriz paketlerden birinden çıkan (Sitede içinde rastgele ojeler bulunduran ucuz paket seçenekleri vardı, denemek istedim)  A Twinkle In Time isimli ojeyi göstereceğim. Bu oje, şeffaf zemin içinde yoğun holografik etkili gümüş simler ve turkuaz, sarı, lacivert ve kırmızı altıgen pullar içeriyor. Bu ojenin holografik etkisi normal ışıkta görünmüyor ama doğrudan ışık vurduğunda belli oluyor. Zemin şeffaf olmasına rağmen simleri yoğun ve muhtemelen üç katta tam kapatıcılığa ulaşılabilir ancak ben başka oje üzerine kullanmayı tercih ettim. Aşağıda daha önce burada gösterdiğim Pastel 13 numara üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Girly Bits A Twinkle In Time

Girly Bits A Twinkle In Time

Girly Bits A Twinkle In Time

Girly Bits A Twinkle In Time

Girly Bits ojeler 12-13$ civarı bir fiyata satılıyorlar. Türkiye'deki markaları düşününce oldukça pahalı denebilir ama indie ojeler el yapımı olduklarından 9$ altına pek bulunmuyorlar zaten. 

Diğer ojelerine bakmak isterseniz Girly Bits'in web sitesi BURADA

10 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...