7 Ağustos 2015 Cuma

Dance Legend Magic Sun Güneşte Renk Değiştiren Oje Serisi


Merhabalar.. Bir Rus oje markası olan Dance Legend'ın klasik ojelerinden bazılarını iki yazıyla size daha önce göstermiş ve bu markanın bazı enteresan ojeleri olduğundan bahsetmiştim. Bu yazıda size güneşte renk değiştiren, yani UV ışınlarına renk değiştirerek tepki veren pigmentlere sahip olan Magic Sun serisi ojelerinin üç tanesini göstereceğim.

No 185, sedefli, beyaz bir oje.. Güneş altında sedefli lilaya dönüyor. Yapısını pek beğenmedim. Fazla şeffaf ve en az 3 kat sürmek gerekiyor. Tam kapatıcılığı ise tam 4 katta elde edebiliyorsunuz. Ayrıca biraz fırça izlerini de belli ediyor. Ojeyi hareketlendirmek için yüzük parmağımdaki tırnağa daha önce burada gösterdiğim NCLA Heart Attack'ı sürdüm. Aşağıda dört kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 185

Dance Legend 185

Dance Legend 185

Güneşte görünüşü:

Dance Legend 185

Dance Legend 185

No. 191, içinde yoğun şekilde ince kızıl ışıltılar olan sütlü kahverengi bir oje.. Güneş ışığında yine ince kızıl ışıltılı morumsu bir renge bürünüyor. Bu ojede renk değişimi çok çarpıcı değil ama ojenin kendisi çok güzel. İçindeki ışıltılarla rengin bütünleşmesine bayıldım. Bu oje 185 kadar şeffaf değil ama yine de 3 kat sürmek gerekiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 191

Dance Legend 191

Dance Legend 191

Güneşte görünüşü:

Dance Legend 191

Dance Legend 191

Son olarak gelelim seriden aldığım en enteresan ojeye.. No 194 açık pembe renkli, içinde bol miktarda mor, mavi, açık pembe, kırmızı çeşitli boyutlarda altıgenler bulunan bir oje, güneşte açık pembe olan zemin rengi koyu pembeye dönüyor. Üç oje arasında en çarpıcı renk değişimi bu ojede oluyor. Bu ojenin de tam kapatıcılık için üç kat sürülmesi gerekiyor. Pul yoğunluğundan tırnakta biraz kalın durabiliyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 194

Dance Legend 194

Dance Legend 194

Güneşte görünüşü:

Dance Legend 194

Dance Legend 194

Bu seriden aldığım üç oje de kuruyunca yarı mat bir görüntü alıyor. Ben bu görüntüyü tercih etmediğimden üst cila uyguladım. Üst cila UV bloklayan türden değilse güneşin ojeye etkisini değiştirmiyor. Ben bu resimlerde NK Express üst cila kullandım. Bir de ojelerin çok kat gerektirmelerine rağmen hızlı kuruduklarını belirtmeliyim ama Dance Legend ojelerin hemen hepsi çabuk kuruyor zaten.. Bunlar da farklı değil.

Ojelerin fiyatları oldukça yüksek.. Llarowe.com'dan almış ve tanesine 13$ vermiştim. Güneşe tepki veren pigmentler oldukça pahalı (Oje yapımı için kendime de aldım, oradan biliyorum), o yüzden bu fiyat anlaşılabilir. Keşke pigment eklerken bu kadar cimri davranmasalarmış, özellikle No 185 bu konuda çok zayıf.

Önceki Dance Legend yazılarıma buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. Dance Legend'ın kendi sitesi ise burada. 

İyi hafta sonları.

9 yorum :

  1. Hepsi harika, özellikle 1. ve 4.ye bayıldım :) Türkiye'de var mıdır ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef Türkiye'de yok. Getirme potansiyeli olan bir firmaya getirmeyi düşünür müsünüz diye email attım ancak yanıt alamadım. Umarı birileri Türkiye'ye bu markayı getirir.

      Sil
  2. hepsi de çok güzel tek sorum şu tırnakların kendinin mi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Evet tırnaklarım kendimin

      Sil
  3. bunda beğendiğim çook seri var ama bu marka inanılmaz pahalı yaa :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal ojeleri aşırı pahalı değil ama renk değiştiren ojeleri pahalı maalesef

      Sil
  4. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekiliş düzenliyorumi beklerim :)
    http://yasamizi.blogspot.com.tr/2015/09/blogum-3-yasnda-ve-cekilis-zaman.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...