21 Nisan 2015 Salı

Pastel Nude Ojeler


Kısa bir Almanya seyahati arasından sonra sizlerleyim. :) Aslında bu Pastel oje yazılarını seyahat öncesi yazacaktım ama iş gezisi öncesi işyerinde yoğun olduğumdan seyahat sonrasına kaldı.

Pastel Nude oje serisi (ismi üstünde) tamamen nude/açık renkli ojelerden oluşuyor. Seride 14 renk bulunuyor. Ben bunlardan 8 tanesini aldım. Bu yazıda ilk 4'ü yorumlayacağım. Bu yazıdan sonra kalan 4'ün de yazısı gelecek.

Bone, sarıya dönük kahverengi tabanlı bej bir oje. Örtücülüğü çok fazla değil. 2 katta tırnak çizgisini belli ediyor. Tam kapatıcılık için en az 3 kat gerekiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Pastel Nude Bone

Pastel Nude Bone

Pastel Nude Bone

Pastel Nude Bone

Camel şeftali/pembe/kahverengi etkiler içeren bir bej tona sahip. Bone rengine göre daha örtücü ve iki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Pastel Nude Camel

Pastel Nude Camel

Pastel Nude Camel

Pastel Nude Camel

Caramel, şeftaliye dönük bir bej rengi. Camel'e oranla daha sıcak ve daha açık bir tonu var. Serinin opak ojelerinden olduğundan iki kat tam örtücülük için yetiyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Pastel Nude Caramel

Pastel Nude Caramel

Pastel Nude Caramel

Pastel Nude Caramel

Grege, griye dönük kahverengi tabanlı, bej bir oje. Soğuk bir tonu var. İki katta yeterli örtücülük sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Pastel Nude Grege

Pastel Nude Grege

Pastel Nude Grege

Pastel Nude Grege

Seri Pastel'in klasik oje fırçasına sahip. Ojelerin bazıları daha şeffaf ve 3 katta bile tam kapatıcılık sağlayamıyor, bazıları ise 2 katta yeterli kapatıcılığa ulaşıyor. Sürümlerinde bir renk hariç (bir sonraki yazıda göstereceğim bir renk) çok büyük bir problemle karşılaşmadım ancak kurumaları zaman alıyor. Özellike 3-4 kat sürülmesi gereken renklerde kuruma hızının yavaş olması daha çok göze batıyor. Bu nedenle renk olarak daha şeffaf olanlarından kaçınmanız iyi olur.

Ojelerin fiyatları 3TL civarı. Ben Gratis'ten almıştım ancak pek çok kozmetik mağazasında bulunabileceğine eminim.

Bir sonraki yazıda kalan 4 rengi göstereceğim. 
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...