29 Mayıs 2015 Cuma

OPI Coca Cola Koleksiyon Ojeleri 1


Oje yazılarını sevmeyenler olduğunu ara ara gelen yorumlardan anlıyorum ama oje sürmek ve yeni ojeler denemek hayatımın bir parçası haline geldiğinden, makyaj yapmadığım günlerde bile ellerim ojeli olduğundan blogumda da oje yazıları paylaşmakta sakınca görmüyorum.

OPI Coca Cola koleksiyon oje yazılarının ilkiyle sizlerleyim. Bu koleksiyonda toplamda 9 oje mevcut ve bu ilk yazıda dördünü size göstereceğim. Haliyle bu koleksiyondaki ojeler Coca Cola bünyesindeki içeceklerden esinlenilmiş renklere sahip. Bence oldukça enteresan bir konsept olmuş.

Koleksiyondan ilk göstereceğim oje olan So Vain-illa ışıltısız, düz bej renkli bir oje.. Renk için ülkemizde satılmayan bir Coca Cola çeşidi olan Vanilla Coke'tan ilham alınmış. Yapısı fena değil, kıvamı iyi ama ilk katta eşit dağılmıyor. İkinci katta renk eşitleniyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

OPI So Vain-illa

OPI So Vain-illa

OPI So Vain-illa

OPI So Vain-illa

İkinci ojemiz My Signature is DC, Diet Coke, ülkemizde satılan ismiyle Coca Cola Light'ın gümüş ambalajından esinlenilerek üretilmiş, metalik gümüş bir oje. Yapısı gayet güzel, iki katta tam kapatıcılık sağlıyor ve çabuk kuruyor. Fırça izlerini çok belli edeceğini düşünmüştüm ama belli belirsiz görünüyorlar. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

OPI My Signature is DC

OPI My Signature is DC

OPI My Signature is DC

OPI My Signature is DC

Kırmızısız Coca Cola koleksiyonu düşünülebilir mi? Tabi ki hayır.. Coca Cola Red, sıcak, açık bir kırmızı tonuna sahip ve bu tam da Coca Cola ambalajındaki kırmızı renk oluyor. Elimdeki en güzel kırmızı oje tonuna sahip olduğunu söylesem sanırım abartmış olmam. O kadar çok sevdim. Yapısı güzel, iki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

OPI Coca Cola Red

OPI Coca Cola Red

OPI Coca Cola Red

OPI Coca Cola Red

Coca Cola kırmızısı böyle olur, renk tamamen aynı:

OPI Coca Cola Red

Son olarak Orange You-Fantastic, şeffaf sarı zemin içinde bol miktarda turuncu, sarı renklerde çeşitli boyutlarda altıgenler içeren bir oje. Bu ojenin konsepti de Fanta'dan geliyor. Ojenin zemin rengi sarı ancak bana tek başına sürmek için fazla şeffaf geldi ve Golden Rose Rich Color No. 48 üzerine sürdüm. Sürerken pulları tırnağa çok yerleştirmek gerektirmemesi iyi.. Aşağıda Golden Rose Rich Color No. 48 üzerine tek kat uygulanmış halini görmektesiniz.

OPI Orange You-Fantastic

OPI Orange You-Fantastic

OPI Orange You-Fantastic

OPI Orange You-Fantastic

OPI ojeler Sephora'larda bulunabiliyor. Ben yurtdışından almış olduğumdan fiyatları konusunda bilgim yok maalesef.. Yurtdışında 5 ile 10$ arası bir fiyata satılıyorlar. 

Ojelerin kalan beşi yarın blogda olacak.

12 yorum :

  1. en çok kırmızıyı beğendim..

    YanıtlaSil
  2. bütün renkler birbirinden harika bayıldımmmm

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı ve griye bayıldımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı benim de favorim. :) Gri de yapı olarak beni şaşırttı, normalde bu tarz ojeler su gibi olur ama bu gayet iyiydi.

      Sil
  4. Oje yazılarını okumayı çok sevenlerDenim ben.ilk renge ve kırmızıya bayıldım

    YanıtlaSil
  5. bu seri çıkalı bayağı oluyor. sen de yeni almadın diye hatırlıyorum. ama yazısını yazmanı geciktirecek bir sürü yaşam olayının etkili olduğunu da biliyorum. bunu söylememin sebebi kozmetiği sıkı takip eden birisisin ve hiç bir şeyi kaçırmıyorsun. başkalarının ne söylediğinden, düşündüğünden nolur etkilenme ve bizimle sahip olduğun engin kozmetik birikimini paylaş lütfen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2-3 ay önce almıştım. Sürmeye ancak sıra geldi. :) Artık bu tarz yorumları pek takmıyorum ancak oje yazılarının devamının geleceğine dair bir açıklama yapmak istedim. Bu tarz yazıları görmek istemeyenler bilsin de ona göre davransın diye.

      Sil
  6. renkler çok hoş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...