29 Nisan 2014 Salı

Essence Bloom Me Up Stick Allık ve Aydınlatıcı


10 günlük bir tatil arasından sonra Essence'ın Türkiye'de raflarda yerini alan yeni koleksiyonu Bloom Me Up'tan iki ürünle karşınızdayım. Bu koleksiyondan daha çok ten ürünleri ilgimi çektiğinden tercihim bir stick allık ve görüntüsü çok hoş olan aydınlatıcı pudra oldu. Koleksiyondan çıkan çok güzel fırça setleri de vardı ancak maalesef bulamadığımdan alamadım.

Essence Bloom Me Up

01 Chaising Lacy, mercan etkilere sahip pembe renkli, stick şeklinde krem yapılı bir allık. Ufak, kolay taşınabilir bir ambalaja sahip.

Essence Bloom Me Up Blush Allık

Allık kremsi bir yapıya sahip ve çok pigmentli değil ama üstünden bir kaç kez geçince renk veriyor. Yanağımda dağıtırken biraz sorun yaşadım. Altta pudra olduğundan mı bilemiyorum ama eşit dağıtmak için biraz uğraştırdı ancak sonunda eşit dağıtmayı başardım. Yanaklara hoş, hafif bir mercan/pembelik veriyor.

Essence Bloom Me Up Blush Allık

Yanakta görünüşü

Essence Bloom Me Up Blush Allık

Üzerinde çok hoş çiçek desenlerine sahip olan 01 Rose It Up, soğuk pembe tona sahip, ışıltılı bir aydınlatıcı. Çiçek desenleri yoğun kullanımdan sonra siliniyor.

Essence Bloom Me Up Aydınlatıcı

Essence Bloom Me Up Aydınlatıcı

Essence'ın bir önceki koleksiyonu olan Love Letters'tan çıkan aydınlatıcıyı (yorumu burada) pek tutmamıştım ancak bunun tonunu ve yanaklarıma verdiği ışıltıyı gerçekten çok sevdim. Pigmentasyonu orta bir ürün ancak yoğunlaştırılabiliyor. Işıltıları çok ince olduğundan uçuşup rahatsız etmiyor.

Essence Bloom Me Up Aydınlatıcı

Yanakta görünümü
(Chaising Lacy allık üzerine)

Essence Bloom Me Up Aydınlatıcı

Chaising Lacy + Rose It Up tüm yüzde görünümü

Essence Bloom Me Up

Allığın çok özel olduğu söyleyemem ama aydınlatıcıyı beğendim. İki ürünü de Almanya'dan almıştım, o yüzden Türkiye fiyatlarını tam inceleme fırsatım olmadı ancak sanıyorum aydınlatıcının 13TL civarı olması gerek. Allıkta 10TL civarı olabilir. 

Gratis'lerde ve Rossmann'larda Essence ürünlerini bulabilirsiniz.

5 yorum :

  1. Allığını çok merak ediyorum, güle güle kullanın siz :)

    YanıtlaSil
  2. cok dogal olmus paril paril, begendim :)

    YanıtlaSil
  3. Aydınlatıcıları her zaman çok sevmişimdir. Bu ürün de güzelmiş. İyi günlerde kullan.
    Dip not: Kirpiklerinin de hastasıyım! :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...