26 Aralık 2013 Perşembe

MAC Riri Hearts Holiday Koleksiyonundan Seçtiklerim


MAC bu yıl sürekli Rihanna ismine koleksiyonlar çıkardı. Riri Hearts Fall koleksiyonundan sonra şimdi de Riri Holiday yılbaşı koleksiyonu satışa sunuldu. Yılın bu son Rihanna koleksiyonunda iki far paleti, üç ruj, iki eyeliner, bir bronzer, bir oje, bir fırça ve bir makyaj çantası var. Ben ise koleksiyondan sadece iki ruj aldım. Biri Pleasure Bomb, diğeri Bad Girl Riri..

Bu koleksiyon da sonbahar koleksiyonu gibi özel ambalajlara sahip. Bu seferki ambalajlar pembe altın ve beyaz renklerde düşünülmüş.



Bad Girl Riri pembe/kahve alt tonlu, nude bir ruj ancak rengi benim nude anlayışıma göre biraz koyu. Pleasure Bomb ise canlı bir fuşya. İki ruj da mat yapılı.


Bad Girl Riri


Pleasure Bomb


Bad Girl Riri ambalajında pembe tonlu nude kahverengi gibi görünse de dudaklarımda enteresan bir şekilde mürdüm tonları baskın çıktı. Mürdüm/kahve tonlu orta koyulukta nude bir ruja dönüştü. Ambalajında gördüğümde yakışmayacağını düşünmüştüm ancak dudağımda duruşunu beğendim. Pleasure Bomb ise canlı, orta koyulukta bir fuşya tonuna sahip. Normalde çok canlı rujları kullanamam ama bu neon bir renk olmadığı için rahat kullanacağımı düşünüyorum. 

Rujlar MAC'in Matte ruj yapısında. Pigmentasyonları yüksek, yani tam ambalajındaki sonucu dudaklarınızda elde edebiliyorsunuz. Mat yapıda olmalarına rağmen duruşlarında çok hafif bir parlaklık mevcut. Kurutucu bir yapıları var, dolayısıyla alta nemlendirici sürerek uygulanmaları daha iyi olur derim. Ayrıca Pleasure Bomb dudağı boyuyor, çıkardığınızda dudaklarınızda hafif bir şekilde pembe rengi kalıyor ama bu renk kalıcı olmuyor, bir süre sonra geçiyor.

Swatch
(Üst: Pleasure Bomb, Alt: Bad Girl Riri)


Bad Girl Riri



Pleasure Bomb



Sonuç itibariyle her iki rengin de cilt tonuma uygun olduğunu düşünüyorum. Yapılarını ve duruşlarını da çok beğendim. Memnun kaldığım bir alışveriş oldu.

Rujları maccosmetics.com.tr'den almıştım. Fiyatları 55TL'ydi. maccosmetics.com.tr'de rujlar tükenmiş görünüyor ancak belki mağazalarda bulunabilir. Bulabilirseniz bakmanızı tavsiye ederim.

12 yorum :

  1. Kesinlikle pleasure bomb daha çok yakışmış :) Ama bad girl Riri'de tam benlik :)

    YanıtlaSil
  2. İkisi de çok güzel güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  3. ikisi de çok yakışmış..ama kurutan rujlar hiç bana göre değil :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, altına nemlendirici sürünce biraz idare ediyor

      Sil
  4. Bad Girl de benim de gözüm vardı ama yetişemedim çoktan tükenmişti, zaten şimdi serinin 3 ruju da tükenmiş, güle güle kullanın siz, ikisinin de rengi harika :)
    Gülfiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) rujlar fiyatlarına rağmen çabuk tükendi.

      Sil
  5. İkiside çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  6. Sana çook yakışmış bayıldım, nemlendirme özelliği olup mat olsa keşke:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ikisi bir arada bulunmuyor. Rujun altına nemlendirici ile idare ediyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...