2 Aralık 2013 Pazartesi

Golden Rose Matte Satin Ojeler 202 ve 203


Bir süredir yerli markaların güzel ojeler yapmaya başladığını söyleyip duruyorum. Golden Rose oje ataklarına yenisini ekleyerek hem Rich Color serisine sonbahar renkleri eklemiş, hem de Matte Satin ojeleri piyasaya sürmüş. Bu yazının konusu Matte Satin ojelerin iki rengi olacak.

Matte Satin ojelerin ismi şaşırtıcı olabilir, zira pek mat sayılmazlar. Metalik bir görünümleri var ama aşırı parlak durmuyorlar. Yani ne mat, ne parlak, ortada bir görünümleri var. Tek katta tam renklerini veriyorlar. Benim tek kat oje sürdüğüm çok enderdir ama bu ojelerde ikinci kata ihtiyaç duymadım. Sürümleri kolay.. Sadece fırçaya çok fazla oje alınca kontrol edilmesi biraz zorlaşıyor. O yüzden alırken şişenin ağzında fazlasını almanızı tavsiye ederim. Çabuk kuruyorlar. Kalıcılıkları da fena değil. İki gün sonra uçlardan biraz gitmeye başlıyorlar. Metalik olmalarına rağmen fırça izleri fazla belli olmuyor. Bu da ayrıca bir avantaj..

202, metalik, canlı bir mor renge sahip. Aşağıda tek kat sürülmüş halini görmektesiniz.





No 203, koyu petrol yeşili olarak tanımlayabileceğim bir renk. Aşağıda tek kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Bu iki ojeyi de çok başarılı bulduğumu belirtmeliyim. İki renk arasında seçim yapmam gerekirse 203 orjinallik konusunda biraz daha ağır basıyor. Bu seride 8 adet oje bulunuyor. Bir kaç rengi daha gözüme kestirdim, en kısa zamanda gidip inceleyeceğim.

Golden Rose Matte Satin ojeler 4,75TL'lik bir fiyata sahip. Golden Rose satış noktalarından veya Golden Rose Store'dan edinebilirsiniz.

* Ürünler firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır ve objektiftir.

6 yorum :

  1. 2 renge de bayıldım, çok güzeller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de.. :) Golden Rose oje işini iyi biliyor.

      Sil
  2. Moru ojede pek sevmem ama nasıl güzel görünüyor *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel.. Mor belki başka markalarda bulunabilir ama yapısı/rengi çok güzel.

      Sil
  3. Renkler ne kadar hoş, bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için çok teşekkürler :) Beğendiğinize sevindim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...