5 Kasım 2013 Salı

Kiko Colour Impact Rain Smoky Shades Far Paleti


Bir kaç gündür yazı giremediğim için kusura bakmayın. Kötü bir soğuk algınlığıyla boğuşuyorum ve içinden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Bu yazının resimleri bir süredir hazır ama kaç gündür bugün, yarın derken öyle kaldı, yazamadım.

Geçen hafta yazdığım Kiko göz kalemlerinden sonra yine Dark Heroine koleksiyonundan çıkan başka bir ürün olan Colour Impact far paletini göstermek istiyorum. Bu koleksiyondan 4 far paleti çıkmış. Ben renk çeşitliliğini diğerlerine göre daha iyi bulduğum 04 numaralı Rain Smoky Shades'i tercih ettim.

Bu paletlerin de kutu ve ambalajları göz kalemlerinin kutularında olduğu gibi oldukça değişik ve şık. Kalemlerden farklı olarak paletin kendisinde de aynı futuristik desenleri görmekteyiz.



Tercih ettiğim 04 numaralı Rain Smoky Shades yukarıda yazdığım gibi güzel bir renk çeşitliliğine sahip. İçinde koyu gri, kahve, bej, lila/mor, lacivert ve deniz yeşili renkler mevcut. Palette aşağıda görüldüğü gibi altı adet far var ve bu farların hepsi ışıltılı..



Resimlerde pek belli olmuyor ancak aşağıda görüldüğü gibi bu paletteki farların miktarı oldukça fazla.. Yani sür sür bitmez.


Farların yapılarını gerçekten çok beğendim. Hatta şu an kendime diğer paletlerden niye almadın diye kızıyorum. Pigmentliler, fazla tozutmuyorlar, rahat sürülüp rahat karıştırılıyorlar. Yani kaliteleri harika. Paletteki renkler birbirleriyle alakasızmış gibi görünse de birlikte kullanıldıklarında hiç sırıtmıyor.


Tabi her zamanki gibi paletle bir de makyaj yaptım. Normalde makyajlarım için yorum yapmam ama far renklerinin birbiriyle uyumunun çok güzel olduğunu düşünüyorum. Makyajı gün kararmadan resimlerini çekebilmek için acele yaptığımdan rimelim ve kalemim çok özenli olmadı ama zaten önemli olan farların kullanımını ve renklerini görmeniz. :)

Makyajda gözün iç kısmında deniz yeşili farı, dışa doğru orta bölümünde lacivert farı, crease bölgesinin iç kısmında ve göz pınarlarında bej renkteki farı, crease bölgesinin ortasında mor farı, gözün dış kısmında koyu gri farı, alt göz kapağında kahve renkli farı kullandım. 



Paletin fiyatı 16,90 Euro idi. Bence kalitesine göre oldukça iyi bir fiyat. Işıltılı farları seviyorsanız beğeneceğinizi düşünüyorum ve alma imkanınız varsa mutlaka deneyin diyorum.

5 yorum :

  1. oh gerçekten çok güzel gözüküyor. ama bence yeşil ve mavi farlarla makyaj yapmak çok zor. birlikte öyle güzel karıştırıyorsun ki tüm göz makyajların çok güzel ve temiz!

    YanıtlaSil
  2. Renkler gerçekten muhteşem tabi asıl marifet makyajı yapanda :')

    YanıtlaSil
  3. Palet çok güzel ama önemli olan senin gibi makyaj yapabilmekte :)

    YanıtlaSil
  4. resimlere sırasıyla bakarken bu pembe ve mavileri sevmiyorum diyordum...
    sonra o makyajını gördümm ne kadar güzel :)) ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...