23 Kasım 2013 Cumartesi

Flormar Passionate Dots PD01 Oje


Bugün ve yarın blogumu dolduracak Flormar Passionate Dots koleksiyonunun ikinci yazısıyla sizlerleyim. Bu seferki yazı konum PD01 oje..

Seride 6 oje var ve internette diğer renklerin swatchlarına baktığımda dokulu ojeler olduklarını görüyorum. PD01 ise dokulu bir oje değil. Kururken çok az miktarda pütürlü bir görünüm oluyor ama dokulu ojelerle uzaktan yakından ilgisi yok. Hani bazı ojeler bozulunca biraz pütür/baloncuklar oluşturur.. Bu ojenin yarattığı etki aynen bu tarz.

Rengi pembe alt tonlu mercan olarak tanımlanabilir. Klasik bir renge sahip. İki katta tam rengini veriyor. Klasik ince Flormar fırçasına ve kolay sürülen bir yapıya sahip. Kuruma hızı pek iyi sayılmaz. Özellikle ikinci katta biraz beklemek durumunda kaldım. Ayrıca akşam üstü sürdüğüm ojeyle gece yatmaya gittiğimde sabah yatak izleriyle uyanmam da pek hoş olmadı.

Aşağıda PD01'in iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Sonuç itibariyle çok tuttuğum bir oje olmadı. Üst cilayla belki daha güzel durabilir. Diğer dokulu renkler çok daha başarılı görünüyor ancak dokulu oje hevesiyle PD01 alırsanız hayal kırıklığına uğramanız içten bile değil.

Flormar Passionate Dots ojelerinin fiyatları 5,50TL. Flormar mağaza ve kioskları yanında Flormar online satış sitesinden de edinebilirsiniz.

* Ürün firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır ve objektiftir.

10 yorum :

  1. canım o oje dokulu normalde hatta http://audreyinsekerleri.blogspot.com/ da dokulu hali var ama daha önce bir kaç blogda daha gördüm dokulu çıkmamış onların aldıkları:(( sanırım o renkte bir sorun var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. begüm; bahsettiğin oje başka bir numaraya sahip ve daha koyu. o dokulu fakat burdaki oje dokulu değil sadece çok ince belli belirsiz bir prüzü var. dokulu oje niyetiyle almak yersiz. yani renkte bir sıkıntı yok =)

      Sil
    2. Sanırım tek dokulu olmayan bu oje.. Diğerlerini denemek lazım. :)

      Sil
  2. Guzel post fakat bi sorum olacak dots serisindeki ojelerin diger flormar ojelerinden farki ne?
    Tesekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serideki ojelerin neredeyse hepsi dokulu, yani pütür pütür, kumlu gibi duran ojeler. Tabi bu benim denediğim oje hariç.

      Sil
  3. yaa ck guzel renk ama kıskandım benim niye bole tırnaklarım yok :)Maşallah canım

    YanıtlaSil
  4. Gece yatarken çarşaf izlerinin ojeye geçmesinden muzdarip bir kişilik olduğumdan ben de ojemi sabah işe gider gitmez sürüp klavyenin başına geçiyorum:=) O zaman hiç bozulma olmuyor:=)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Maalesef benim öyle bir şansım yok. Üst cilamı uygulayınca yatak izi olmuyor ama bu sefer ojenin kendi başına görüntüsünü göstermek için üst cila sürmedim. Neyseki yatak izleri tek elde çıkmıştı.

      Sil
  5. Akşamları oje süren biri olarak oldukça şikayetçiyim.. Üst cila kullanınca sorun olmuyor. Dokululardan denemek lazım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...