27 Kasım 2013 Çarşamba

Flormar Passionate Dots Eyeliner PD33


Flormar'ın son koleksiyonu Passionate Dots'u yazmaya devam ediyorum. Invisible pudrayı burada, Passionate Dots ojelerinden PD01'i burada yazmıştım. Şimdi de sıra jel eyeliner'da.. Bu üründe de yine aynı şık puantiyeli kutuyu görüyoruz.


Ürünün gerçekten çok pratik bir ambalajı var. Bu ambalajı daha önce MUA jel eyelinerlarda görmüştüm ama kullanmak ilk kez nasip oldu.


En büyük avantajı ambalajın içinde bir de eyeliner fırçası olması.. Böylece yanınızda taşırken ayrıca eyeliner fırçasına ihtiyacınız olmuyor. Normalde bu tarz ürünlerin içinden çıkan fırçalar çok iyi olmaz ama bu eyeliner fırçası oldukça işe yarıyor. Ürünü uygulamakta herhangi bir sorun yaşamadım.


PD33, siyah/gri zemin içinde bol miktarda yeşil ışıltıdan oluşan bir eyeliner.. Belli ışıklarda içindeki ışıltılar mavi görünebiliyor. Özellikle sarı ışıkta yeşilliği daha çok ortaya çıkıyor. Derinliği olan, bol ışıltılı, güzel bir renk..


Renk güzel olsa da maalesef eyeliner fazla pigmentli değil. Keskin bir çizgi elde etmek için kat kat sürmek gerekiyor ama ona rağmen yine de ambalajdaki siyahlığı elde edemiyorsunuz ve bir miktar transparanlık kalıyor. Yumuşak, kremsi bir yapısı var ve kolay sürülüyor. Ayrıca sürdükten sonra da kolay dağıtılıyor. Bu açıdan far bazı veya krem far olarak kullanılabilir diye düşünüyorum. 

Aşağıdaki swatchta yoğun bir şekilde 3-4 kat uygulanmış halini görmektesiniz. Ne kadar uğraştıysam göz kapağımda bu kadar siyah durmasını sağlayamadım.


Göz kapağında duruşu aşağıdaki gibi..


Bu eyeliner'ın hiç kalıcı olmadığını okumuştum ancak ben kalıcılığıyla ilgili bir problem yaşamadım. Sabah sürdüğüm eyeliner akşam olduğu gibi gözümde duruyordu. Göz kapaklarım kuru değildir ancak kapatıcı ve pudra üzerine uygulamam kalıcı olmasına yardımcı olmuş olabilir. Aşağıda yukarıdaki makyajın yapıldıktan 10 saat sonraki halini görmektesiniz. 


Ürünün fiyatı 15TL. Ambalaj oldukça küçük.. Bence bu fiyata ürün miktarı daha fazla olabilirdi. Yukarıda da yazdığım gibi pigmentasyonun az olması dışında bir problem yaşamadım. Renk olarak piyasaki jel eyelinerlardan farklı ve güzel düşünülmüş. 

Passionate Dots serisinde PD33 dışında iki eyeliner daha var. Yanılmıyorsam birinin lacivert, birinin de siyah olması gerek. Bu eyelinerları Flormar mağaza ve kioskları yanında Flormar online satış sitesinden de edinebilirsiniz.

* Ürün firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır ve objektiftir.

1 yorum :

  1. Merhaba,
    Flormar'ın bu kolleksiyonundan haberim yoktu, şimdi diğer dots ürünlerinin yazılarını okumaya gidiyorum. Ama ben de eyelinerda koyu renkten yanayım. O zaman daha bir güzel oluyor.
    Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...